Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Seda Sayan oğluna görücü usulü kız istedi!

Seda Sayan oğluna görücü usulü kız istedi!
0
161

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
seda_sayan_ogluna_gorucu_usulu_kiz_istedi_1570001588_2822.jpg

Şarkıcı Seda Sayan Tv 8'de sunduğu yemekteyiz programında gittiği bir evdeki kızı çok beğendi. Sayan, kıza yaşını ne okuduğunu sorduktan sonra oğluna almak istediğini söyleyince herkes şaşırdı.

Geçtiğimiz senelerde Seda Sayan oğluna kız aradığını ve görücü usulü ile evlendirmek istediğini söylemişti. Ancak bunun üzerine oğlu Oğulcan böyle bir olayın söz konusu olmayacağı şeklinde açıklamada bulunmuştu. Sayan, yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın yaptığı Yemekteyiz programında sunuculuk yapmaya başladı.

wZMEb_1570001596_7168.jpg

Bu hafta gittiği bir yarışmacının evinde gördüğü bir kızı güzelliğine hayran kalan şarkıcı oğluna almak istedi. Oğlunun görücü usulü ile evlendiğinde daha mutlu olacağını vurgulayan Sayan, kızı da kendi gençliğine benzetti.

g8tyy_1570001636_8083.jpg

Bunun üzerine kıza bazı sorular sordu. Yanıtları beğenen Sayan, "Tamam, sözü keseriz. Kızı buldum, aldım, bitti. Görücü usulü evlensin, daha mutlu olur. Ben beğendim, ona ne oluyormuş? O da beğenir, annesine benziyor" şeklinde konuştu. 

Similar threads

Müzikçi Seda Sayan Tv 8'de sunduğu yemekteyiz programında gittiği bir konuttaki kızı çok beğendi. Sayan, kıza yaşını ne okuduğunu sorduktan sonra oğluna almak istediğini söyleyince herkes şaşırdı. Geçtiğimiz yıllarda Seda Sayan oğluna kız aradığını ve görücü yordamı ile evlendirmek istediğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Evinin tadilata girmesiyle tam 4 aydır otelde kalan ve sonrasında koronavirüse yakalanan Seda Sayan oğluna ev aldı. Seda Sayan, yıllardır kazandıklarını gayrimenkule yatırıyor. Sayan oğlunun aşk hayatını konuşma konusunda yasaklı olsa da oğlunun aşk hayatı için yatırımlar yapıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Şarkıcı Seda Sayan birlikte çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten' den aldığı evlilik teklifine 'Evet' dediği gündeme bomba gibi düşmüştü. Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'den radikal bir açıklama geldi. 8. kez gelin olmaya hazırlanan Seda Sayan, evlenmeden 'kocam' diye hitap ettiği kendisinden 25...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Ünlü şarkıcı Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile sadece arkadaşlarının katıldığı sade bir nikah töreniyle geçtiğimiz günlerde dünya evine girdi. Ökten'in nikaha katılmayan anne ve babası bir video yayınlayarak Seda Sayan'a "Ailemize hoş geldin" dedi. Ünlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Sanat camiasının sevilen ismi Safiye Soyman, engelli oğlu Harun için kolları sıvadı. Söylediği tüm şarkıları oğlu için dillendirdiğini belirten sanatçı "Geleceği garanti altında, hem maddi hem manevi" ifadesini kullandı. Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman'ın (61), 13 yaşında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt