Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Secret İtemleri için gerekli olan İtemler için İçeri!!!

Secret İtemleri için gerekli olan İtemler için İçeri!!!
0
245

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
MERHABA ARKADAŞLAR!
SECRET İTEMLERİ İÇİN GEREKLİ OLAN MATERYALLERİ BUY PAZARINDA AÇMAK İÇİN BUY PAZARINA NE YAZMAMIZ GEREKİYOR?
BENİM ARADIKLARIM:
Semiprecious Stone
Purious's Craw
Dye
Damburire

Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

Similar threads

ABD merkezli bağımsız oyun geliştiricisi tinyBuild, ilk olarak PC ve konsollar için yayınlanan sevilen oyunu Secret Neighbor’un iOS platformuna geleceğini geçtiğimiz aylarda duyurmuştu. Kısa bir ön sipariş döneminin ardından oyun, bugün itibarıyla iOS cihazlar için indirilebilir oldu. Hello...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
sa arkadaşlar bende Gigabyte GAK8NS NFORCE3 250 Chipset anakart var ve ben Seagate 300 gb sata2 NCQ 16 mb HDD almak istiorum sanırım bugun yarın alıcam inşallah fakat dikkatimden kacan ve şu anda öğrendiğim şey ise benim anakart Sata1 desteği varmış Sata2 desteği yokmuş bende bu HDD yi almayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
237
Merhaba arkadaşlar önceden admin arkadaşlara şunu söylim; Başlık olarak ne katacağımı bilemedim konuyu okuyup başlığı değiştirmek isterseniz çok iyi olurŞimdi arkadaşlar gelelim benim soruma benm gittiğim dersanede bir çocukla o gün ağız münakaşamızda su tartısma geçti Arkadaş 'Müzik zinanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Merhaba, Chill Academy sunucu tanıtım konusuna hoş geldiniz. KONU GÜNCELLENMEYE DEVAM EDECEKTİR. ❖ ACADEMY AÇILIŞ TARİHİ ❖ Chill Academy : 1 Eylül Cuma 22:00 GMT+3 Sunucuların Birleşim Tarihi: 15 Eylül ❖ ACADEMY ÖDÜLLER ❖ 31 Ağustos Academy açılışından 1 gün önce 10.000 TL...
Cevaplar
0
Görüntüleme
583
Öncelikle herkese merhaba Vaktinde benimde yaşadığım KO'ya alternatif arama sorunu için bu konuyu açmak istedim Konu tamamen KO'yu bırakmak isteyen arkadaşlar içindir KO'dan başka oyundan tat alamayan konu trolü arkadaşlar zahmet edip göz yormasınlar Bu konular seri halinde olacak ve ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,505Konular
982,894Mesajlar
33,086Kullanıcılar
eckiiiiSon üye
Üst Alt