Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Secmeli Dersler Neler

Secmeli Dersler Neler
0
158

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagessecmeliderslerneler5ad8fab93a012

20192019 4+4+4 sistemiyle beraber başlayacak secmeli dersler şunlar;

Kuranı Kerim
HzMuhammedin'in Hayatı
Temel Dini Bilgiler
Okuma Becerileri
Yazarlık ve Yazma Becerileri
Yabancı Dil
Bilim Uygulamaları
Matematik Uygulamaları
Bilim Teknoloji ve Yazılım
Gorsel Sanatlar
Muzik
Spor ve Fiziki etkinlikler
Drama
Zeka Oyunları

daha detaylı bilgi icin ve izlemek icin meb sayfasını tıklayınız

Similar threads

Secmeli derslerden hangilerini sectiniz? 20192019 Eğitim yılında Okullarda Secmeli ders uygulaması başladı ilk olarak tercihinizi hangi ders yaptınız? imagessecmeliderslerdeilktercihinizhangisi5ad12872414fe Kuranı Kerim HzMuhammedin'in Hayatı Temel Dini Bilgiler Okuma Becerileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
20192019 4+4+4 sistemiyle beraber başlayacak seçmeli dersler şunlar; Kuranı Kerim HzMuhammedin'in Hayatı Temel Dini Bilgiler Okuma Becerileri Yazarlık ve Yazma Becerileri Yabancı Dil Bilim Uygulamaları Matematik Uygulamaları Bilim Teknoloji ve Yazılım Görsel Sanatlar Müzik Spor ve Maddi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
imagesokullarda20secmeliders5af9e24c08a44 Milli Eğitim Bakanı Omer Dincer, veliler ve oğrencilerin merakla beklediği secmeli derslere ilişkin detayları anlattı Dincer'in verdiği bilgiye gore aralarında cevre, bilim, astronominin de bulunduğu 20 civarında secmeli ders olacak Oğrenciler bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Seçmeli derslerden hangilerini seçtiniz? 20192019 Eğitim yılında Okullarda Seçmeli ders uygulaması başladı başlangıçta tercihinizi hangi ders yaptınız? Kuranı Kerim HzMuhammedin'in Hayatı Temel Dini Bilgiler Okuma Becerileri Yazarlık ve Yazma Becerileri Yabancı Dil Bilim Uygulamaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
imagesyenihaftalikderscizelgesi20195afa195aac5f3 MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı İlkoğretim Kurumları Haftalık Ders Cizelgesinedair Kurul Kararını yayımladı Bakanlığın yaptığı acıklamaya gore zorunlu ders saati sayısı aynı kalırken ikinci dortte secmeli ders saati sayısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt