Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seckin Ozdemir Kimdir?

Seckin Ozdemir Kimdir?
0
200

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Genc ve yakışıklı oyuncu Seckin Ozdemir hakkında merak ettiklerinizi ve bilmek istediklerinizi sayfamızda bulabilirsiniz

Seckin Ozdemir 25 Ağustos 1981 yılında İstanbul'da dunyaya gelmiştirGenc oyuncu bir cok dizide rol almış olup şuan Fox Tv ekranlarında yayınlanan Bir Aşk Hikayesi adlı dizide oynamaya devam ediyorAslında bir radyo programcısı olan Seckin Ozdemir oldukca başarılı bir oyunculuk sergiliyor ve tum dikkatleri uzerine cekmeyi başarıyorSeckin Ozdemir İlkoğretim ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı daha sonra, universite eğitimi icin Kocaeli’ye gitti Kocaeli Universitesi İktisat bolumunden mezun oldu

Seckin Ozdemir daha sonra Mujdat Gezen Sanat Merkezi MSM de tiyatro eğitimi almıştır

imagesseckinozdemirkimdir5ae224815bdee

Similar threads

Genc oyuncu Seckin ozdemir 25 Ağustos 1981 yılında İstanbul'da dunyaya geldiGenc oyuncu İlkoğretim ve lise eğitimini İstanbul ’da tamamladı daha sonra, universite eğitimini tamamladı Kocaeli Universitesi İktisat bolumu mezunu olduktan sonra Mujdat Gezen Sanat Merkezi MSM eğitim aldıYkaışıklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Muhteşem yuzyıl leo,muhteşem yuzyıl seckin ozdemir,hurremin sevgilisi leo Ve Leo Hurrem'i bulmaya geldi imagesmuhtesemyuzyilleoseckinozdemir5ad208f590175 Cizdiği resimlerle Hatice Sultan ve Pargalı İbrahim’in evlendiklerinde oturacakları sarayı resimleyecek olan Leo’nun Hurrem’le...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Genç ve yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir hakkında merak ettiklerinizi ve bilmek istediklerinizi sayfamızda bulabilirsiniz Seçkin Özdemir 25 Ağustos 1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştirGenç oyuncu bir çok dizide rol almış olup şuan Fox Tv ekranlarında yayınlanan Bir Aşk Hikayesi adlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Şimdilerde Star tv ekranlarında yayınlanan Benim Hala Umudum Var dizisiyle adından sıkca soz ettiren başarılı genc bir oyuncu Şukru OzyıldızGenc oyuncu hakkında pek cok şey merak ediliyor işte Şukru Ozyıldız hakkında merak edilen herşey Şukru Ozyıldız İzmir'de 1988 yılında dunyaya gelmiştir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
İsmail Hacıoğlu Kimdir Kısaca İsmail Hacıoğlu Biyografisi ve Resimleri İsmail Hacıoğlu, 30 Kasaım 1985'de İstanbul'da doğdu Oyunculuğa ilkokul 5 sınıftayken piyeste oynayarak başladı Mujdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bolumu ve Mimar Sinan Universitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt