Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

secdeye dair bir dua

secdeye dair bir dua
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
secdeye dair bir dua Ya Ram secdemiz yalnız ve yalnız sanadır Yüzünü toprağa sür şu anda Evine dön Sılana koş SUBHANE RABBiye'l a'la ''SEN varsın SEN a'lasin Eksiklikten uzaksın, noksanlıktan muallAsın, kusurdan mukaddessin Kusur bende Benden yandan eksiklik Bende saklı acizlik Bende bekler sefalet Yalnız SAN'a yoksul olma zenginliğimdir secdem Yalnız SAN'a kul olma şerefimdir secdemiYYAKE NA'BUDU Sultanlığımdır secdelerim Varlığımı huzurunda sıfırladığım andır SEN'in şah damarı yakınlığından kalbimin yakınlıklar emdiği andır, ruhumun muştular bulduğu demdir Miracımın kabı kavseyni secde Beni aradan çıkardığım yerdir secde Dediğini yapıyorum, secde edip yaklaşıyorum SAN'a yaklaşıyorum Tüm uzaklıkları uzaklara bırakıyorum Bütün aldanışları tuzaklarda bırakıyorum Yüzümde secdelerimin izini bırak ey RABBim Alnıma rahmetinin nefesini bırak ey RABBim KALBime En Sevgili’nin aşkını bırak ey RABBim Secdemden dirilt beni Secdemde öldür beni Secdemde durut beni Secdemde doğrult beni Dua ile ​  

858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt