Sebzeli Yurek Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yürek
- 7 adet yeşil biber
- 3 adet domates
- 3 adet patates
- 1 adet soğan
- Karabiber
- Kırmızı biber
- Kimyon
- 2 yemek kaşığı salça
- 1 su bardağı su
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 diş rendelenmiş sarımsak
Sebzeli Yurek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle yüreği küçük küçük doğrayıp güzelce haşlıyoruz.
- Daha sonra sebzelerimizi doğrayıp borcamımıza dolduruyoruz.
- Hepsini sonra baharatlarımızla harmanlayıp pişen yüreğimizi döküyoruz düzgünce karıştırıyoruz.
- Üzerine hazırladığımız sosumuzu döküp fırına veriyoruz. Afiyet olsun.