Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sebzeli Tavuk Haşlama

Sebzeli Tavuk Haşlama
0
143

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,426
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
80

Sebzeli Tavuk Haşlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 5-6 adet tavuk baget
  • 1 adet kuru soğan
  • 2-3 diş sarımsak
  • 2 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 1 avuç maydanoz
  • 1 yemek kaşığı un
  • Tereyağı ve zeytinyağı
  • Kimyon, tuz ve köri

Sebzeli Tavuk Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tencereye tereyağı ve zeytinyağı alınır.
  2. İçersine doğranmış havuçlar ek edilir ve kavrulur.
  3. Un ve ezilmiş sarımsak da eklenip kavurmaya devam edilir.
  4. Un kokusu çıkınca doğranmış patates eklenir hepsi sotelendikten sonra üstlerini geçecek kadar su ek edilir.
  5. Su kaynadıktan sonra tavuk bagetler ve baharatlar eklenerek pişmeye bırakılır.
  6. Yemek piştikten sonra ince kıyılmış maydanoz ek edilir. Afiyet olsun ????.
Sebzeli Tavuk Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Sebzeli Tavuk Haşlama Tanımı İçin Malzemeler 6 kesim tavuk budu(kişi sayısına nazaran ayarlanabilirsiniz)1 adet rendelenmiş havuç1 adet küp küp doğranmış soğan5 diş sarımsak4 adet orta uzunluk patatesdefne yaprağı (yoksa kullanmayın)1,5 -2 lt sutuz Terbiyesi için; yarım limon suyu2 yemek kaşığı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
708
Sebzeli Tavuk Haşlama Tanımı İçin Gereçler 1 paket tavuk but4 adet patates3 adet havuç6-7 adet arpacık soğan2 diş sarımsak4 yemek kaşığı zeytinyağ4 yemek kaşığı sıvı yağTuzKarabiber Terbiyesi için; 1 tatlı kaşığı unYarım limonYarım çay bardağı sıcak su Sebzeli Tavuk Haşlama Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Sebzeli Tavuk Haşlama Tanımı İçin Materyaller 1 kg tavuk baget2 adet rendelenmiş havuç1 adet küp küp doğranmış kuru soğan5 diş sarımsak2 adet havuç6 adet orta uzunluk patates2 adet defne yaprağı2 yemek kaşığı tereyağTuz, karabiber1, 5 -2 lt sıcak su Terbiyesi için; Yarım limon suyu1, 5 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Sebzeli Tavuk Haşlama Tanımı İçin Gereçler 1 kilo tavuk baget2 adet patates2 adet havuç1 adet soğan2 diş sarımsak1 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber2 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşı tereyağı Sosu için; Yarım limon suyu1 tatlı kaşığı un1 su bardağı su Sebzeli Tavuk Haşlama Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Tavuk Haşlama Tanımı İçin Gereçler 5-6 adet tavuk baget3-4 adet orta uzunluk patates (ben bebe patates kullandım)2 orta uzunluk havuç2 orta uzunluk soğan4-5 adet sarımsak3 yemek kaşığı sıvı yağı (tereyağı da olabilir.)Yarım demet maydanozTuz, karabiber, pulbiber6-7 bardak su Tavuk Haşlama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt