Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sebzeli Et Yahnisi

Sebzeli Et Yahnisi
0
35

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
sebzeli-et-yahnisi-9.jpg

Sebzeli Et Yahnisi Tanımı İçin Materyaller

  • 300 gram dana kuşbaşı
  • 1 adet büyük uzunluk patates
  • 1 adet büyük uzunluk havuç
  • 1 adet büyük uzunluk kuru soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 su bardağı konserve domates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 2 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 2.5 su bardağı kaynar su

Sebzeli Et Yahnisi Tanımı Yapılışı

  1. Kuşbaşı etler küçük küçük doğranır ve yemeği yapacağımız tencereye koyulur.
  2. Suyunu salıp çekince üzerine yarım su bardağı kaynar su koyulur kapağı kapatılır.
  3. Tekrar suyunu çekince yarım su bardağı kaynar su koyulur kapağı kapatılır.
  4. Suyunu çeken etimizin üzerine yemeklik doğranmış soğan küp küp doğranmış havuç ve doğradığımız sarımsak eklenir.
  5. Sıvı yağ, salça ve konserve domates eklenir ve kavrulmaya başlanır.
  6. Düzgünce kavrulan materyallerin üzerine küp küp doğranmış patateste eklenir ve 2, 5 su bardağı kaynar su eklenir tencerenin kapağı kapatılır ve kısık ocakta patatesler ve etler pişene kadar pişirilir.
 
858,505Konular
982,790Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt