Sebzeli Et Haşlama Tarifi İcin Malzemeler
*300 gram kemikli et
*2 adet patates
*1 soğan
*2 yemek kaşığı un
*2 yemek kaşığı tereyağı, tuz karabiber
*Servis icin limon
*2 diş sarımsak
Sebzeli Et Haşlama Tarifi Yapılışı
1
*Etler yıkanır duduklu ye 3 su bardağı su ve 2 diş sarımsak ile ateş uzerine alınır 10 dakika haşlanır
*Soğan ve patatesler soyulur yıkanır iri iri doğranır
*Başka bir tavaya tereyağı ve un alınarak hafif kavrulur
*1 su bardağı soğuk su ilave edilerek un iyice karıştırılarak hic topak kalmayacak şekilde sulandırılır
*Un yağ karışımı, patates ve soğanı haşlanan ete ilave edilir tuz ve karabiber katılır ve 15 dakika daha pişirilir
*Piştiğinde servise hazırdır Limon suyu ile servis edilir
AFİYET OLSUN
*300 gram kemikli et
*2 adet patates
*1 soğan
*2 yemek kaşığı un
*2 yemek kaşığı tereyağı, tuz karabiber
*Servis icin limon
*2 diş sarımsak
Sebzeli Et Haşlama Tarifi Yapılışı
1
*Etler yıkanır duduklu ye 3 su bardağı su ve 2 diş sarımsak ile ateş uzerine alınır 10 dakika haşlanır
*Soğan ve patatesler soyulur yıkanır iri iri doğranır
*Başka bir tavaya tereyağı ve un alınarak hafif kavrulur
*1 su bardağı soğuk su ilave edilerek un iyice karıştırılarak hic topak kalmayacak şekilde sulandırılır
*Un yağ karışımı, patates ve soğanı haşlanan ete ilave edilir tuz ve karabiber katılır ve 15 dakika daha pişirilir
*Piştiğinde servise hazırdır Limon suyu ile servis edilir
AFİYET OLSUN