Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sebzeli Et Haşlama

Sebzeli Et Haşlama
0
92

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
sebzeli-et-haslama.jpg

Sebzeli Et Haşlama Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kg kemikli et
  • 2-3 adet patates
  • 2-3 adet havuç
  • 2-3 yaprak defne yaprağı (olmasa da olur)
  • Tuz, kekik, pulbiber

Sebzeli Et Haşlama Tanımı Yapılışı

  1. Etinizi üzerini geçecek kadar su ve defne yaprağı ekleyip düdüklü tencerede pişene kadar haşlayın.
  2. Piştikten sonra iri iri doğradığımız zerzevatları, tuz, kekik ve pulbiberi de ekleyin.
  3. Yaklaşık 15 dakika daha pişirip servis edin. Afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt