Sebzeli Bulgurlu Çorba Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet kabak
- 3 kol pırasa
- 2 adet havuç
- 1 orta uzunluk patates
- 1 tane kapya biber
- 1 tatlı kaşığı nane
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 3 yemek kaşığı yağ
- 1 su bardağı kemik suyu
- 1 buçuk yemek kaşığı esmer yada olağan bulgur
Sebzeli Bulgurlu Çorba Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Sebzelerimizi hepsini doğrayıp tencereye alıyoruz .
- Yağı ekliyoruz ve daha sonra üzerine salçayı ekliyoruz ,biraz onları kavurup üzerine suyu ekliyoruz .
- Sebzeler yumuşadıktan sonra blendirdan geçiyoruz .
- Ocağı alıyoruz ve üzerine bulgurumuzu ekleyip kaynamaya bırakıyoruz .
- Fazla katı sevmiyorsanız üzerine 1 bardak suyu geçmeyecek kadar su ekleyebilirsiniz afiyet olsun deneyenlere ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.