Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sebze Graten Tarifi (En İyi Değerlendirme Yemeği)

Sebze Graten Tarifi (En İyi Değerlendirme Yemeği)
0
33

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71
sebze-graten-tarifi-en-iyi-degerlendirme-yemegi.jpg

Zerzevat Graten Tanımı (En Uygun Kıymetlendirme Yemeği) İçin Materyaller

  • 1 adet küçük uzunluk brokoli
  • 1 adet küçük uzunluk karnabahar
  • 1 adet küçük uzunluk patates
  • 1 adet küçük uzunluk havuç
Beşamel Sos İçin;
  • 2 yemek kaşığı tepeleme tereyağ
  • 2 yemek kaşığı tepeleme un
  • 2..5 su bardağı süt
  • Tuz
  • Karabiber
Üzeri İçin;
  • Kaşar peynir rendesi

Zerzevat Graten Tanımı (En Uygun Kıymetlendirme Yemeği) Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birinci olarak sebzelerimizi küçük kesimler halinde doğrayalım .
  2. Tuzlu kaynar suda haşlayalım diriliğini damak zevkinize nazaran ayarlayabilirsiniz.
  3. Onlar haşlanırken beşamel sos için tereyağ eritip unun kokusu çıkana kadar kavuralım .
  4. Sütü yavaş yavaş ek edip çırpma teliyle karıştıralım ağırlaşan sosa tuz, karabiber ekleyelim.
  5. Haşlanan sebzelerimizi süzelim ve bir fırın kabına koyalım.
  6. Üzerine beşamel sosu dökelim.
  7. Son olarak kaşar ek edip 200 derecelik fırında üstü kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun .
Zerzevat Graten Tanımı (En Düzgün Kıymetlendirme Yemeği) Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt