iltasyazilim
FD Üye
Sebze Corbasi
Malzemeler:
Havuç (Doğranmış) 225 gr
Patates (Küp şeklinde doğranmış) 1 adet
Domates (İri, kabuğu soyulmuş ve dörde bölünmüş) 2 adet
Mısır 50 gr
Bezelye 50 gr
Sığır Kemiği Yarım kg
Tuz , Biber
Kuru reyhan 14 çay kaşığı
Yabani mercanköşk 14 çay kaşığı
Tercihen ilave edilebilecek:
Pancar 50 gr
Lahana 50 gr
Soğan 50 gr
Çalı fasulyesi 50 gr
Taze bezelye 50 gr
Bamya 50 gr
Yapilisi:
Bütün malzemeyi 6 8 bardak su ile birlikte geniş bir tencereye koyun Kaynatın, sonra ateşi kısarak hafif ateşte en azından 4 saat pişirin
Kemikleri çıkartarak servis yapın
*Kullandiginiz tencereye göre pisirme süresi degiskendir
Malzemeler:
Havuç (Doğranmış) 225 gr
Patates (Küp şeklinde doğranmış) 1 adet
Domates (İri, kabuğu soyulmuş ve dörde bölünmüş) 2 adet
Mısır 50 gr
Bezelye 50 gr
Sığır Kemiği Yarım kg
Tuz , Biber
Kuru reyhan 14 çay kaşığı
Yabani mercanköşk 14 çay kaşığı
Tercihen ilave edilebilecek:
Pancar 50 gr
Lahana 50 gr
Soğan 50 gr
Çalı fasulyesi 50 gr
Taze bezelye 50 gr
Bamya 50 gr
Yapilisi:
Bütün malzemeyi 6 8 bardak su ile birlikte geniş bir tencereye koyun Kaynatın, sonra ateşi kısarak hafif ateşte en azından 4 saat pişirin
Kemikleri çıkartarak servis yapın
*Kullandiginiz tencereye göre pisirme süresi degiskendir