Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şebnem Bozoklu 40 günde 7 kilo verdi

Şebnem Bozoklu 40 günde 7 kilo verdi
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Şebnem Bozoklu 40 günde 7 kilo verdi şebnem bozoklu, 7 kilo verdi, kilo verdi, nasıl kilo verdi, diyeti, 2011, yeni dizisi, bizim yenge, çekimleri, resimleri, haberleri ve diğer taraftan burada arkadaşlar Atv ekranlarında seyirciyi ekran başına kilitleyen Canıum Ailemdizisinin Meliha'sı, Şebnem Bozoklu, yeni dizisi için 40 günde 7 kilo vermiş Melek'lerimsebnembozoklu40gunde7kiloverdi5c4e94ea720a9alt Nasıl kilo verdi, dizi çekimleri nasıl gidiyor, diye merak edenler, merakınızı bu yazımızda gideriyoruzsebnembozoklu40gunde7kiloverdi5c4e94ea720a9alt 1548653797 1548653797 sebnembozoklu40gunde7kiloverdi5c4e94ead02f7sebnembozoklu40gunde7kiloverdi5c4e94ead02f7 sebnembozoklu40gunde7kiloverdi5c4e94ead02f7 “Canım Ailemin Meliha’sı Şebnem Bozoklu, 13 Ağustos’tan itibaren Kanal D’nin yeni komedi dizisi “Bizim Yenge ile seyirci aleyhinde olacak Başarılı oyuncu bu defa, birincil görüşte aşık olduğu Bahri’ye kavuşmak uğruna babasına meydan okuyan, ufak şehirden kalkıp İstanbul’a gelen fakat koca evinde hayatının sürprizini yaşayan Filiz’i canlandıracak Yeni diziniz yakında başlıyor Heyecan durumu nasıl? Fazlasıyla heyecanlıyım Birincil bölümü çektik, ikinci bölüme başladık “Allah’ım biz ne yapıyoruz? Içten yerden mi gidiyoruz? Karakteri böyle oynamakla iyi mi ediyorum? gibi sorular sorduğum, ayrıca stresli ayrıca de heyecanlı olduğum bir dönemdeyim Bu telaşı her hücremde hissediyorum Çünkü “Bizim Yengenin fazla güzel bir meslek olmasını istiyorum “Bizim Yengenin ‘iyi aile kızı’ Filiz, “Canım Ailemde oynadığınız Meliha’ya benziyor mu? Hayır, hiç benzemiyor Filiz, Antakya’dan İstanbul’a geliyor Ama hayatının tamamını Antakya’da geçirmiş yok Devlet Demiryolları’nda çalışan bir ailenin kızı, dolayısıyla tüm çocukluğunu Türkiye’nin bambaşka şehirlerinde geçirmiş Babası emekli olunca Antakya’ya yerleşmişler “Canım Ailemde benden yaşça büyük bir rolü oynamıştım, hemen kendi yaşımda bir karakteri canlandırıyorum Filiz, 28 yaşında tatlı bir kız Fazla cici bir babası ve ailesi var Üniversitede okuyan kuzenini ziyarete gitmek için İstanbul’a geldiğinde hayatının aşkıyla karşılaşıyor Bütün engellere karşı durup aşkıyla İstanbul’da kalmayı seçiyor BENİM KAYINVALİDEM DÜNYANIN EN TATLI İNSANI Siz, önceki röportajlarınızda evlenmeyi hiç hayal etmediğinizi söylemiştiniz, lakin ani bir kararla nikâh masasına oturdunuz Bu noktada Filiz karakteriyle aranızda pek benzerlik yok sanırım Filiz’in de hayatının birincil amacı evlilik yok gerçekte Hatta evlenmek aklında bile değil ama ara sıra biriyle karşılaşırsınız ve çarpılırsınız ya, böyle yıldırım çakar üstünüzde, Filiz’e de böylece oluyor Aşkı uğruna babasına aleyhinde koyup İstanbul’da kalıyormuş Filiz Siz böyle bir güçlükle karşılaşsaydınız, ne yapardınız? Ben böyle bir şeyle karşılaşmazdım Lakin eğer bir şeyi çok istiyorsam ve önümde çok engel varsa, gözüm hiçbir şeyi görmez O noktada Filiz’le benzeştiğimizi söyleyebilirim Bu işle hakikaten “Bu bütün bizim yenge diyebileceğimiz bir profil çizeceğinizi düşünüyor musunuz? Bilemeyiz O Kadar olmasını fazla isteriz Filiz fazla tipik bir kız yok fakat bütün kadınların hayatlarının bir uygun kendileriyle özdeşleştirebilecekleri biri, çünkü bir kayınvalide sorunu yaşıyor Siz kayınvalide sorunu yaşadınız mı? Değil, benim dünya tatlısı bir kayınvalidem var Dünyanın en tatlı insanı, Emre’nin (İzer) annesi OLAĞAN OLACAK DEK OLAĞANDIŞI DEĞİLİM Kayınvalidenizi Ayşenil Şamlıoğlu canlandıracak, yok mi? id Evet Ayşenil Bayan, hayranı olduğum bir oyuncu Hayatım onu beğenerek geçti Onunla birlikte oynamanın hayali bile beni çok mutlu ediyordu Bu dizide olağanüstü derecede sorunlu bir ilişkiye sahip iki kadını oynuyoruz Sahneler bittiği anda ise çok iyi arkadaşız Kendisi de büyük bir deli Onu tanımış elde etmek beni fazla mutlu etti Ayşenil Bayan size “pamuk prenses diyormuş sette, siz ona nasıl hitap ediyorsunuz? acilen bir hitap geliştirmedim, ama huyumdur aslında hemen geliştiririm Bir ay daha sonra tekrar mülâkat yaparsak, o zaman belirli bir şey bulmuş olurum Fakat hemen onun şahaneliğine bakıp şaşırmakla meşgulüm Ayşenil Bayan için deli dediniz, acaba arkadaşlarınız sizi nasıl tanımlama ediyordur? Bir laf vardır, çok severim; “Siradan olacak dek anormal değilim Hayat böylece sıkıcı ama, bıktırıcı insan olmanın hiçbir manası yok Ne dek gülersem, eğlenirsem pek iyiyim Tatlı tatlı hayatımız devam etsin İlker Aksum’la “Canım Ailemden sonra ikinci kez birlikte çalışıyorsunuz Nasıl bir rol arkadaşı İlker Bey? İlker benim fazla tatlı bulduğum biri Memlekette sağlam bulduğum üçbeş oyuncudan biridir bir oyuncu “Canım Ailemde de birlikte sahnelerimiz olmuştu lakin orada bambaşka iki tipi oynuyorduk Bu dizide ise önce sevgili oluyoruz, sonra da karıkoca FAZLA GÜZEL KONUT DAĞITIRIM Dizinin tanıtım filminde bir evin içini görüyoruz; dağ gibi çamaşırlar, kazanla pişen yemekler Neler oluyor o evde, anlatır mısınız biraz? Bu bizim sürprizimiz Seyirci, birinci bölümle birlikte o evde nasıl bir güruhun yaşadığını görecek Şimdilik sadece Filiz’i basit bir hayatın beklemediğini söyleyebilirim Sizin konut işleriyle aranız nasıl? Değişiyor Çok hoş konut dağıtırım lakin fazla da güzel toplarım “Aman her şey nizami olacak evin içinde gibi bir düşüncem yoktur lakin evimdeki her şey temizdir İyi de yemek yemek yaparım, dünya mutfaklarına merakım vardır giderken evlilik nasıl gidiyor? Güzel Yolunda her şey Tatlı tatlı devam ediyor 40 GÜNDE 7 KİLO VERDİM Çok kilo vermişsiniz “Bizim Yenge dizisi için rejim mi yaptınız? Takriben 40 günde yedi kilo verdim “Canım Ailemde oynarken kiloma dikkat etmiyordum, çünkü orada oynadığım şahsiyet için fazla işe yarıyordu balık etli olma hali Fit bir görüntü Meliha’ya yakışmazdı Derhal diğer bir kızı oynayacağım için kilo verdim Hayatımın her döneminde balık etli oldum Severdim de balık etli olmayı, bir sıkıntım yoktu Fakat bu meslek için zayıflamam gerekiyordu, zayıfladım İkiüç kilo daha vereceğim