Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sebebi olan "yasak aşk" lar

sebebi olan "yasak aşk" lar
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
sebebi olan yasaklanmış aşklar Böylesine enerjik bir duyguya nasıl gem vurabilirsin ama? İnan insan hayatta bir takım şeylere fazla pozitif karşı koyamıyor! Vicdanımla çok başbaşa kaldım ama yapamadım, olmadı işte! Kaç kez bitirmeyi denedim ama her seferinde onu görür görmez vazgeçtim! Ben hiç ister miydim böyle olsun? Birgün başına gelirse anlarsın sen de! Ayrıca bu kime göre doğru, kime tarafından yanlış?​ Bir türlü söz geçirilemeyen, karşısında konulamayan, vazgeçilemeyen duygular ve ardından yaşanan, yaşatılan acılar, duyulan pişmanlıklar, keşke hiç yaşanmasaydılar veya yaşadığı için katiyen pişmanlık duymayanlar​ Ancak “o tekrar tekrar yaşanılmaması gereken, ısırılmaması gereken yasaklanmış elma olmuştur yıllar her tarafında Kesin bir bedeli olmuştur yaşayanlara Yaşanmış ya da yaşanacak bir fazla trajik sonihtimaline rağmen, yine de senelerdir yaşanır ve konuşulur daima “yasaklanmış aşk ’lar Genellikle de kuytu saklı olarak, topluma, ahlaki değerlere, kanunlara ve dini baskılara rağmen yaşanırlar Şayet bir tabu, belki bir suç, şayet de toplum kadar dışlanma sebebi olan yasaklanmış aşklar​ Gerçekte de; İnsan yüreğine düşen aşk aleyhinde bu kadar biçare mi dir? Aşk kısıtlanamaz, engellenemez, karşı konulamaz bir şey midir? Aşkı yasaklamaya kalkmak, aşka karşı çıkmak bir insanlık hakkı ihlali midir?​ Düşünüyorum da; Yıllar sonra bir gün dönüp o günlere yeniden baktığımızda, bize kalan her zaman sadece aşk olacak Bir tek aşk Hani o sol göğsümüz de yıllardan beri saklayıp, taşıdığımız Ya hala yüreğimizi ısıtan gizli bir sevgiyle gülümseyerek anımsadığımız veya göğsümüze saplanmış hançerin ucundan hala damlayan ince, derin bir sızımız​ alinti  

858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt