Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

SBS Tercihleri 22 Temmuza kadar Uzatıldı

SBS Tercihleri 22 Temmuza kadar Uzatıldı
0
68

Similar threads

2019 sbs yerleştirmesi, 2019 sbs yerleştirmesi nasıl olacak, 2019 sbs tercihleri nasıl yapılacak? 2019 SBS 8 sınıf imtihan sonuçları açıklandı 2019 SBS Tercihlerİ 8 20 Temmuz arasında yapılacakMilli Eğitim Bakanlığı SBS de seçim sistemini değiştirdi Geçen sene okullarda büyük kontenjan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
KPSS tercihleri 20 temmuza değin uzatıldı Yarın sona ermesi beklenen tercih bildirim süresi ÖSYM tarafından bilgisayarlardaki yavaşlık nedeniyle Pazartesi gününe kadar ertelendi ÖSYM (Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi), yarın sona erecek Halk Personeli Seçme Sınavı (KPSS) tercih bildirim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
2 milyon öğrenci birincil SBS'de terleyecek İlköğretim 6 ve 7 sınıf öğrencilerinin gireceği SBS, 6 sınıflar için yarın, 7 sınıflar için ise Pazar günü yapılacak Bu sene birincil defa gerçekleştirilecek olan SBS ’ye 1 milyon 982 bin 347 aday girecek Saat 1000 ’da başlayacak olan SBS ’de 6...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
30 Haziran'da sona ermesi planlanan İmar Barışı 31 Aralık tarihine kadar uzatıldı. Resmi Gazete´de yayımlanan kararda, 31 Aralık 2017´den önce yapılmış ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı yapılar için Yapı Kayıt Belgesi almak üzere başvuruda bulunmuş olanların yapı kayıt bedeli ödeme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
SBS 34 yıl içinde kaldırılıyor SBS kalkıyor, SBS nezaman kaldırılıyor, SBS niçin kaldırılıyor TÜRKİYE Özel Okullar Birliği Derneği ’nin Antalya ’da düzenlenen “Eğitim ve Beyin başlıklı sempozyumuna katılan Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Hürriyet ’e 34 yıl daha sonra SBS ’nin kalkacağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,505Konular
982,773Mesajlar
33,068Kullanıcılar
deoxr64Son üye
Üst Alt