Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şavşat'ta eğitime grip engeli

Şavşat'ta eğitime grip engeli
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Şavşat'ta eğitime grip engeli Artvin'in Şavşat ilçesinde, grip salgını sebebiyle birincil ve orta öğretim okullarında eğitime 2 gün ara verildi Şavşat Kaymakamı Serdar Kaya, yaptığı açıklamada, ilçe merkezindeki birincil ve orta öğretim kurumlarında eğitim gören öğrencilerin yüzde 40'ında yüksek ateş, öksürük ve halsizlik gibi gribal enfeksiyon belirtileri görüldüğünü, böylece merkezdeki tüm okullarda eğitime yarın ve cuma günü ara verildiğini söyledi Toplanan ilçe hıfzıssıhha kurulunca alınan kararda, komite toplantısına katılan sağlıkçılar ile mektep yöneticilerinin görüşlerinin etkin olduğunu ifade eden Kaya, ''Bugün de öğleden sonra merkezdeki okullarda eğitim yapılmadı, öğrenciler öğleden daha sonra evlerine gönderildiler'' dedi Kaya, kararın asıl okulu öğrencilerini de kapsadığını kaydederek, ''Hastanede tedavi gerektirecek bir koşul laf konusu değil Kuruldaki sağlıkçı arkadaşların, bu nesil şikayetlerin istirahatle düzeleceğini söylemesi üzerine bu kararı aldık'' diye konuştu  

858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt