Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
desenli oje satın edinmek istiyorum Slm ben desenli oje satın olmak istiyorum ama nerden alacağımı bilemiyorum Tırnaklarımı boyamayı seviyorum Kullanan varsa desenli ojeleri nerden alacağımı biri söyleyebilirmi?
istikbal bebek odaları Biricik kızıma ve oğluşuma model istikbal bebek odası takımlarından bakmak ve satın olmak istiyorum Lütfen bu bebek odalarının bana yenilerinden birazcık bilgi ve fotoğraf vermeniz muhtemel mü
Inşa Kredi Alıcı Hizmetleri Bunları okurken koptum resmenyapikredimusterihizmetleri5c560e503c0c9pngalt :D:D :D:D :D:D İyi günler ben Sedef Nasıl yardımcı olabilirim? Kaç para? Pardon Borcum, kaç para kardeşim!! Beyefendi siz kimsiniz? A şerefsizleri A Osu günde 10 sefer...
pembe maskeyi nerden satın alabilirim Selaam Bir ara fazla modaydı tekrar görüyorduk pembe maskeyi lakin unutuldu gitti sankiŞimdi ben almak istiyorum, cildi fazla yumuşatıyormuşİstanbuldayım, nerden alabilirim ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.