Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Satılık Araba İlanı

Satılık Araba İlanı
0
152

Similar threads

Yazıyı büyütmek içinresmin üstündeki 'resmin orjinal' 2 kere tıklayın *
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Dilsiz harita; uzerinde hicbir yazı bulunmayan onun yerine istenilen veriler doğrultusunda hazırlanan haritalardır Turkiye bolgeler dilsiz haritasında, Turkiye'nin coğrafi bolgeleri işaretlenmiş hatta renklendirilmiş ancak uzerlerine hangi bolge olduğu yazılmamıştır Aşağıdaki renkli Turkiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
259
imagesmahalleler15b06fa0d8195b not resmi buyutmek icin resmin sağ alt koşesindeki işaret cubuğuna tıklayın
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Trabzon'da yayınlanan haftalık Trabzon Yeni Habergazetesinden 3 ilan Once satılık ev ilanı: Sahibinin amca oğlundan, 3+12*2 , 1 mutfak, Yaylacık Mahallesinde, fırına iki adım, otobus durağına 50 metre uzaklıkta Ara sıra guneş goren daire satılıktır, olmadi kiralıktır Tel: Şimdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Arkadaşlar Photoshop Yaparken Bi Sorunla Karşılaştım Resmin Ustundeki Yazıyı Arka Planı Bozmadan Silmek İstedim YapamadımŞoyle Birşey SoylediDizine Alınmış Renk Goruntulerle Calışmadığı İcin(duzeltme yapmak icin goruntuyu RGB Renk moduna donuşturun)İstediğiniz Tamamlanamadı Boyle Bir Sorun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt