şaşırtan mektup ihanet etmek, aldatan adamlar, aldatılan kadınlar,evlilik, aldatmanın günahı aradığınız herşey burda meleklerim kendimce kadına en büyük kötülüğü yapan başka bir kadındırevli erkeklerle olunmuyacağını anladıkları halde ayrılmayan kadınlardır ama her aldatılmaya vesile olan kadın aldatılmaya mahkum olacaktır mazlumun ahı hiç bir vakit yerde kalmazgüzin ablaya gelen bir mektubu paylaşıcam sizlerle 1548361746 1548361746 sasirtanmektup5c4b6b1885486sasirtanmektup5c4b6b1885486 sasirtanmektup5c4b6b1885486 ALDATILAN EŞİN İSYANI Sevgili Güzin abla, ben Almanya ‘da yaşayan 28 yaşında 2 senedir evli, 7 aylık ikiz bebekleri olan bir genç kadınım Esimle severek evlendik fakat bazı gerçekleri maalesef simdi öğrendiğim için yuvamın üstünde karabulutlar dolaşıyor Bir vakit önce esimin evlenmeden evvel, nişanlılık dönemimizde beni yakin olmasa da arkadaş bildiğim bir kadınla aldattığını öğrendim Bu ortaya çıktığında eşim inkar edemedi, şeytana uyduğunu, vicdan azabı duyduğunu söylese de hazmedemiyorum Kendimi aldatılmaktan fazla kandırılmış hissediyorum Aptal yerine konulduğuma üzülüyorum Güvendiğim, sevdiğim bir insanin, izaç hazırlıkları yaptığımız bir dönemde o kişiyle, üstelik dost bildiğim biriyle olması beni çok yaraladı O kişi evlendikten sonra birincil dönemlerde evimize de girip çıkıyordu Eşim bu durumdan hoşlanmadığını, hayat tarzının bize yerinde olmadığını söyleyerek onunla görüşmemi engellemişti Meğer şart başkaymış, simdi daha iyi anlıyorum O bayan bir süredir diğer bir ülkede yaşıyor Çocuklarım olduğunu öğrenince, karşılıklı bir arkadaşımızdan email adresimi alıp, bana uzunca bir mail yazarak bu durumdan beni farkında olan etti Pişmanmış Neden simdi, amacı neydi bilemiyorum Pişman olan bir insan rahat bozmayı göze alır mı? İnanmayacağım taktirde onun o zamanlar arkadaşı olan kuzenime de sorabileceğimi belirtmişti O zamanlar kuzenimle de paylaşmış olanları Kuzenimin üstüne gidince inkar edemedi, huzurum bozulmasın diye sustuğunu belirtti İyilik mi etti, kötülük mü etti bilemiyorum Öğreneli yaklaşık 1 ay oldu Bir süredir oğullarımla birlikte ailemin yanındayım Ailem ve yakınlarım herkes barıştırmak için çabalıyor fakat ben fazla kararsızım Ailem dahil kimsenin beni anladığını düşünmüyorum Güvenim sarsıldı bir defa ve ne yapacağımı bilemiyorum güzin ablanın cevabı Sevgili kızım, hani şu erkeklerin böyle işler karıştırdıklarında başvurdukları “ şeytana uydum meselesi var ya… işte burada sahiden karşındaki bayan bu sözün hakkını veriyor… o bir şeytanlık düşünmüş ancak, seni derhal bunca zaman sonra arıyor ve sana mail atıp, kocanla evlenmeden önce yaşadıklarını sana aktarıyor Burada mutlaka bir intikam duygusu yatıyor belli ki kocanla ilişki kurarken ümitlenmiş Fakat o seninle evlenmiş, çocuklarınız olmuş… anlaşılan adamcağız bir daha onu arayıp sormamış Acilen bayan huzurunuzu ayırmak istemiş ve bunda da başarılı olmuş Bu iblis tipli kadınların yapmayacağı yoktur kızım, bu yüzden bence eşini bağışla… yuvanı yıkıp o kadının amacına ulaşmasına fırsat verme… sanırım kocan da bu olaydan yeteri değin ders almıştır… evet gelelim derhal başlıca konuya ve utanmadan bu mağdur durumda olan bayanın gazetede yayınlanan mektubunu okuyan ve kocasıyla ilişkisi olduğunu söyleyen kadının güzin ablaya gönderdiği şok mektuba Onu istedim,baştan çıkardım ve beraber oldumKime ne? Geçtiğimiz nisan ayında yayımlanan “Kocam beni arkadaşımla aldattı başlıklı yazıda aldatılan kadının kâbusu sanırım benim Yani kocası onu benimle aldattı Onu istedim, her tarafta çıkardım ve onunla beraber oldum Kimseye de hesap devretmek zorunda değilim Sonuçta tecavüz etmedim, bana aleyhinde zaafı olmasaydı bu beraberlik gerçekleşmezdi, böylece değil mi? Bu cins ilişkiler tek taraflı değil ya Evet, mail atarak bu durumdan farkında ettim karısını Kocasının ona “Seni seviyorum dediği dönemlerde bu yaptığının altını çizmek istedim “Bu nasıl sevgi diye sorgulasın istedim “Niçin hemen diyebilirsiniz Çünkü tam zamanıydı Çocukları olunca mutlulukları perçinlendi zannetti o beyefendi Hissettiği daha büyük bir acı olmalı işte hemen O bayan da bu kadar saf olmasaydı! Karısına yazdığım mail'de “Pişmanım demiştim ama aslına bakarsanız yalan Çünkü zerre değin pişman değilim Elime ne mi geçti? Hiç İçimin yağları eridi yalnızca, böylece Kimseyi de ilgilendirmez Simdi ayrılmak üzerelermiş Oh, fazla mutlu oldum! güzin ablanın cevabı İşte ibretlik bir mektup Kızım, bunca yıllık meslek yaşamımda böyle bir mektup aldığımı hiç hatırlamıyorum Şimdiye kadar evli bir erkekle ilişkiye giren o kadar fazla kadından aldıklarıma katiyen benzemiyor mektubun Onlar hiç değilse pişman olduklarını veya fazla sevdiklerini, aşklarına yenik düştüklerini, aleyhinde tarafa verdikleri acı için üzüldüklerini, ellerinde olmayan bir çekilme duyduklarını vs yazmışlardı Lakin sen öylesine bir fütursuzluk içindesin fakat, üzülmekten kendimi alamadım Üzüldüm, çünkü hem bir arkadaşına olağanüstü bir ihanette bulunmuşsun hem eşini baştan çıkarıp bence yüz kızartıcı bir beraberlik yaşamışsın Ayrıca de aradan bir zaman geçtikten daha sonra, bütün ailenin bir bebeği olduğu sırada ortaya çıkıp bu yuvayı bilhassa yıkmak için alçakça bir plan kurmuşsun Satırlarından belli ki, o adama aleyhinde içinde harikulade bir kin ve öfke olduğu görünen o ki o adam seni bir gecelik ilişki için kullanmış, sonradan da sırtını dönüp gitmiş Böylece fazla erkeğin yaptığı gibi yuvasına dönmüş İşte sen buna katlanamamışsın Lekeli bir paçavra gibi atılıvermek seni biçare etmiş Adamı tekrar çıkarman onun yuvasını yıkmasına niçin olmamış Böylece arkadaşını sırtından dövme planların nafile gitmiş Adama ve eşine olan öfken dinmemiş Tam bebekleri olduğu haberini aldığın anda ortaya çıkıp, fiilen mutlu bir yuvayı yıkmaya karar vermişsin Umarım o genç bayan benim ona verdiğim öğüde uymuştur Benzeri senin bu anlattıklarını bilirmişçesine yazdığım, geçici bir ilişki olduğu düşünceme inanmış ve yuvasını yıkmaktan vazgeçmiştir İnşallah şu anda bu yazıyı okur da, gerçeği anlar İyi ama yazdın bana kızım Fakat senin için gerçekten fazla üzüldüm “İstedim de aldım, kimseye hesap vermek zorunda değilim dediğin değin kolay ve sorumsuzca bir tavır mi? Önce ailen, yakınların ve toplum sana tepki gösterecektir