Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Saruhan Hünel'den Aslı Hünel'e yarım milyonluk hediye!

Saruhan Hünel'den Aslı Hünel'e yarım milyonluk hediye!

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
saruhan_hunelden_asli_hunele_yarim_milyonluk_hediye_1659856077_5394.jpg

Ünlü şarkıcı Aslı Hünel'in oyuncu abisi Saruhan Hünel, kız kardeşine doğum gününde unutamayacağı bir sürpriz yaptı.

"Aynalı Körük", "Kötünün İyisi", "Ayarsızım" ve "Gül Ali" gibi parçalarla adından söz ettiren Aslı Hünel, güçlü sesi ve renkli karakteriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni şarkısı "Sen Unuttun" ile müzik piyasasını sallayan Hünel'e oyuncu kardeşi Saruhan Hünel şaşırtan bir jest yaptı.

KVPb2_1659855853_6749.jpg
Aslı Hünel ve Saruhan Hünel

Ünlü oyuncu kardeşinin yeni şarkısının klibini Ankara, Bodrum, Antalya ve İstanbul'un muhtelif yerlerindeki outdoor dijital reklam ekranlarında döndürttü. Yeni şarkısının tanıtım videolarını LED reklam panolarında gören Aslı Hünel büyük bir şaşkınlık yaşadı ve "Abimin doğum günümü unuttuğunu düşünmüştüm. Bu hediyeyle inanılmaz mutlu oldum" şeklinde duygularını dile getirdi.

je2uf_1659855833_6789.jpg
Aslı Hünelin yeni şarkısının tanıtım panoları

Bir süre dijital ekranlarda kalacak reklam için Saruhan Hünel'in yaklaşık 500 bin TL ödediği öğrenildi.

V9cAg_1659855842_1031.jpg
Aslı Hünelin yeni şarkısının tanıtım panoları

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hilal Cebeci'ye meme kanseri teşhisi konuldu!