Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şarkıcı Mustafa Sandal: Yurdumun aşısını bekleyeceğim

Hoş geldin! jutulheim tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Şarkıcı Mustafa Sandal: Yurdumun aşısını bekleyeceğim
0
31

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
9jDNB_1608635861_2418.jpg

Covid-19 aşısı ile ilgili konuşan şarkıcı Mustafa Sandal, bunun için "Yurdumun aşısını bekleyeceğim" dedi.

Instagram hesabında yakın arkadaşlarıyla canlı yayına giren şarkıcı Mustafa Sandal, Almanya’da virüsü önlemek için aşı geliştiren bilim insanlarına teşekkürlerini iletirken, aşı olup olmamakla alakalı endişelerini söyledi. Bilim insanlarına “Tamam Pfizer’ın aşısı falan hocalarımızı tebrik ediyorum karı koca dünyaya önemli katkıları oldu sağ olsunlar, onların Türk olmalarından gurur da duyuyorum” diyen Sandal, dünya çağındaki kimi ilaç firmalarının aşıları aceleye getirdiğini söyledi.

Sandal, sözlerine, "Bende aşı olmakla ilgili tedirginlik var mı? Ben de var. Ben de hayatımda grip aşısı olmadım. Ben yurdumun aşısını bekleyeceğim. Türkiye’de bu topraklarda üretilmiş, bu vatanın insanları için üretilmiş aşıyı beklemeyi tercih ediyorum” diye devam etti.

C6jQr_1608635874_1269.jpg

858,506Konular
982,850Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt