Sarımsaklı Ve Otlu Patates Tanımı İçin Malzemeler
- 15-20 bebek patates
- 3 yemek kaşığı zeytin yağı
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1/2 (yarım) çay kaşığı köri
- 2 diş ezilmiş sarımsak
- 1 kase doğranmış maydanoz
Sarımsaklı Ve Otlu Patates Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Patatesleri 2 ya da 4 modüle kesin.
- Üzerine zeytin yağı, tuz, pul biber, ve köriyi koyup düzgünce karıştırın.
- Fırın tepsisine dizin.
- Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında kızarana kadar pişirin.
- Arada karıştırabilirsiniz.
- Fırından çıkan patateslerin üzerine sarımsak ve maydanozu ekleyip yoğurtla servis edebilirsiniz.Afiyet olsun.
Sarımsaklı Ve Otlu Patates Tanımı Fotoğraflı Yapılışı