Sardalya Balık Tanımı İçin Gereçler
- Yarım kilo sardalya
- 1 bardak mısır unu
- Tuz
- Yağ
Sardalya Balık Tanımı Yapılışı
- Temizlenmiş balıkları yıkayalım .
- Suyu süzüldükten sonra 1 bardak mısır ununa bulayalım .
- 2 su bardağı yağı kızartma tavamıza alıp kızdıralım.
- Yağ kızdıktan sonra mısır ununa buladığımız sardalya balıklarımızı artlı önlü hafif kızarana kadar kızartalım.
- Kağıt havlu üzerine alalım .
- Sonra servis tabağına alıp yiyebiliriz.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.