Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şanlıurfa Usulü Lahmacun

Şanlıurfa Usulü Lahmacun
0
108

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Şanlıurfa Usulü Lahmacun Tarifi İçin Malzemeler

*Maydonoz
*1,5 kilo soğan
*500 gram kıyma
*1,5 yemek kaşığı biber salçası
*1,5 domates salçası
*1 yemek kaşığı isot
*1 yemek kaşığı kırmızı pul biber
*1 tatlı kaşığı karabiber
*1 yemek kaşığı tuz
*Yarım çay bardağı su
*2 su bardağına yakın sıvı yağ

Şanlıurfa Usulü Lahmacun Tarifi Yapılışı 1 Öncelikli soğanlarımızı soyalım ve robattan geçirelim çok fazla ezmeyelim ne çok büyük nede çok küçük olsun
2 Robottan geçen soğanlarımızı güzelce tek seferde yıkayalım
3 Maydanozumuzu küçük doğrayalım
4 Son olarak bütün malzemeleri geniş bir kapta karıştıralım
NOT Tuz az gelirse ilave edelim ve de bütün malzemelerimiz karıştırdıktan sonra yarım çay bardağı su ekleyebiliriz ?
?Ben iç harcımı hazırlayıp pideciye gönderiyorum ama siz dilerseniz mayalı hamurunuzu evde yoğurum Evinizde fırında pişirebilirsiniz Tabi daha az bir iç harç hazırlayarak benim misafir olduğu için puanlık acil bir şekilde pideciye gönderdim ?

Similar threads

Urfa Usulü Lahmacun İçi Tarifi İçin Malzemeler *300 gr kıyma *56 adet kuru soğan *1 tatlı kaşığı domates salçası *1 tatlı kaşığı biber salçası *Yarım demet maydanoz *23 diş sarımsak *2 yemek kaşığı sıvı yağ *İsot *Tuz Urfa Usulü Lahmacun İçi Tarifi Yapılışı Merhaba hanımlar bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Gaziantep'ten tüm şehirlerimize kadar uzanan küçük bütük herkesin favorisi haline gelen enfes lahmacunu evde pişirmeye ne dersiniz? Adeta lokanta usulü olan bu lezzet vazgeçilmeziniz olacak. İster acılı isterseniz sade bir şekilde evde yapabileceğiniz lokanta usulü lahmacunun tarifi bugünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Gaziantep'ten tüm şehirlerimize kadar uzanan küçük bütün herkesin favorisi haline gelen enfes lahmacunu evde pişirmeye ne dersiniz? Adeta lokanta usulü olan bu lezzet vazgeçilmeziniz olacak. İster acılı isterseniz sade bir şekilde evde yapabileceğiniz lokanta usulü lahmacunun tarifi bugünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Lahmacun (Malatya Usulü) Tarifi İçin Malzemeler *600 gr az yağlı kıyma *3 tane iri soğan *1 büyük baş sarımsak *3 tane çarliston biber *2 tane olgun *1 demet maydanoz *1 yemek kaşığı salçası *2 yemek kaşığı biber salçası *1 tatlı kaşığı karabiber *1 tatlı kaşığı pul biber *1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Lahmacun Pizza Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *1 litre ılık süt *1 su bardağı ılık su *1 paket yaş maya *2 çorba kaşığı sirke *1, 5 çorba kaşığı tuz *1 çorba kaşığı silme toz şeker *1,5 su bardağı sıvı yağ *Aldığı kadar un İç harcı için; *1 kilo kıyma *56 soğan *2 kırmızı kapya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt