Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sana uzaktan bakıyorum...

Sana uzaktan bakıyorum...
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sana uzak bakıyorum Sana uzaktan bakıyorum Sözde yakınımdasın bir sözün kadar veya yüreğinin sıcaklığını hissedecek değin Sen gidince aklım da senin peşinden sürüklenip gidiyor, yüreğim de Seninle yaşamaya başlıyorum,onca kalabalığın içinde, Karışık yaşamın ortasında eğer sen varsan daha seni görmeden bir kuş gibi çırpınmaya başlıyor yüreğim Bir ışık çarpıyor yüzüme, bir sıcaklık yürüyor göğsümde,anlıyorum oysa sen varsın,sen ordasın,sen gelmişsin Ben sende duruşunu, uyumanı, gülmeni, kızmanı, şaşkınlığını, saflığını, kurnazlığını, çocukluğunu, olgunluğunu sevdim Sesini de sevdim suskunluğunu daKaprislerini, sitemlerini, korkularını sevdim Fakat gerçi sığmadın cümlelere ve hiçbir tümce seni yeterince tanımlama edecek dek derin olmadı,olamazdı da Seni severken yorulmadım, Her gün yenilendim,seninle çoğaldım, büyüdüm, Eksik kalan neyim varsa tamamladım yeniden seninle, Ve seninle bir şeyi daha öğrendim: Bedeli ödenmeden hiç birşeyin kıymetini bilinmiyormuş, Değer öderkende ölemezdim,ölmeyecektim çünkü sen ölümsüzlüğün ta kendisiydin  

858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt