
San Sebastian Tarifi İçin Malzemeler
- 400 gram labne peynir
- 4 adet yumurta
- 1 yemek kaşığı mısır nişastası
- 1 paket vanilya
- 1 bardak şeker
- 1 paket sıvı krema
San Sebastian Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle labne peyniri ve mısır nişastasını iyice mikserle çırpıyoruz.
- 1 paket sıvı kremayıda ilave edip çırpmaya devam ediyoruz.
- Şeker ve vanilyayıda ekleyip çırpıyoruz iyice.
- Başka bir kapta 4 yumurtayı iyice çırpıyoruz.
- Yumurtayıda ekleyip çırpmaya devam ediyoruz.
- Kalıba 2 adet fırın kağıdını iyice ıslatıp, birini içine birini dışına koyup, kalıbı iyice sarıyoruz.
- Fırın tepsisine de kağıt serip, üzerine koyuyoruz.
- Hazırladığımız harcı içine döküyoruz.
- 200 derece fırında üzeri kızara kadar pişiriyoruz.
- Fırını kapatıp fırının kapağını yarım açık tutarak. En az 1 saat bekliyoruz.