
San Sebastian Pastası Tanımı İçin Materyaller
- 5 paket philadelphia (795g)(labne)
- 350ml krema
- 3 yumurta
- 150 gram şeker
- 1 yemek kaşığı vanilya özütü yada 2 poşet vanilya şekeri
- 1 yemek kaşığı un
San Sebastian Pastası Tanımı Yapılışı
- Labneyi bir kaseye koyun, şeker ve vanilya özü ile uygunca karıştırın.
- Yavaş yavaş üç yumurtayı ekleyin ve tekrar karıştırın.
- Şekeri krema ekleyin ve tekrar karıştırın.
- Unu eleyin ve tekrar karıştırın.
- Son olarak, fırın tepsisini pişirme kağıdı ile kaplayın, ve fırın tepsisine dökün.
- Fırını 230 derecede konveksiyonla evvelce ısıtın, yaklaşık 30 dakika pişirin.
- Akabinde konveksiyonu kapatın ve 200 dereceye kadar kısarak 10 dakika tekrar pişirin.
- Pasta hazır olduğunda oda sıcaklığında 4-6 saat soğumaya bırakın.