Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

San Sebastian Cheesecake

San Sebastian Cheesecake

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
97
F-D Coin
68
san-sebastian-cheesecake.jpg

San Sebastian Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler

  • 200 gr beyaz peynir (Bim den aldım)
  • 400 gram pınar labne
  • 2 kutu krema
  • 4 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 tane vanilin
  • 2 yemek kaşığı nişasta

San Sebastian Cheesecake Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bütün malzemeler oda ısısında olmalıdır. Büyük bir karıştırma kasesine 200 gram pınar beyaz peynir, labne peynir, 1 su bardağı toz şeker koyalım krema olana kadar mikserle yada tel çırpıcı yardımıyla iyice çırpalım.
  2. Miksere gerek duymadım ben tel çırpıcı kullandım.
  3. 400 gram pınar krema da ekleyip çırpmaya devam edelim.
  4. Ardından 4 yumurtayı tek tek ilave edip güzelce çırpmaya devam edelim.
  5. Daha sonra vanilya ve nişastayı eleyerek güzelce çırptıktan sonra küçük veya orta boy kelepçeli kalıbı hafif yağlayıp pişirme kağıdı ile kalıbımızı kaplayalım. Benim kullandığım çember kalıp 20 cm’likti.
  6. Pişirme aşamasına geldiğimizde önceden ısıtılmış 200 derecelik fırına tatlıyı koyarken derece ayarını 250 ye getiriyoruz ve aralıksız 20 dk pişiriyoruz 20 dk sonunda bekletmeden alıyoruz fırından pişme kıvamı salladığımızda üzeri sallanıyor biçimde olmalı.
  7. Sonrasında oda ısısında soğumasını bekliyoruz soğuduktan sonra buzdolabına kaldıralım dolapta bir gün bekletip öyle servis etmenizi tavsiye ederim daha güzel oluyor.
  8. Denemek isteyenlere şimdiden afiyet olsun diyorum tarif kolay ve muhteşem lezzetli.
  9. Sunumda tercihinize kalmış ben benmari usulü erittiğim sütlü çikolata ile servis ettim çok güzel oldu.
San Sebastian Cheesecake Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,780Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt