Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

San Sebastian Cheesecake

San Sebastian Cheesecake
0
47

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
san-sebastian-cheesecake.jpg

San Sebastian Cheesecake Tanımı İçin Gereçler

  • 400 gram krem peynir (Mesela philadelphia)
  • 400 gram ekşi krema (Veya labne peyniri)
  • 400 gram sıvı krema
  • 200 gram mascarpone (Veya kaymak)
  • 1 paket vanilin şekeri
  • 2 su bardağı (180 gram) pudra şekeri
  • 3 adet yumurta + 1 adet yumurta akı
  • 3 dolu yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı nişasta

San Sebastian Cheesecake Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birinci olarak fırını 200 dereceye ayarlayın. Pudra şekerini, vanilin şekerini ve yumurtaları bir kaba alın ve köpürene kadar mikser ile karıştırın.
  2. Farklı bir geniş karıştırma kabına oda sıcaklığında ki krem peynir, ekşi krema, maskarpone ve sıvı kremayı alın ve uygunca karıştırın. Un ve nişastayı ekleyip tekrar karıştırın.
  3. Köpürtülmüş yumurta ve pudra şeker karışımını ekleyin ve spatula yardımı ile dikkatlice karıştırın.
  4. Yağlı kağıt serili 26’cm lik yuvarlak ve kelepçeli kek kalıbına harcı dökün (Ben dikdörtgen kalıp kullandım).
  5. Cheesecake’inizi evvelce 200 dereceye ısıtılmış fırına alın ve alır almaz ısıyı 250 dereceye çıkartın. 10-15 dakika üzeri hafif kızarana kadar pişirin.
  6. Isıyı tekrar 200 dereceye düşürüp 20 dakika kadar daha pişirin. Ben biraz telaşlı davrandım, cheescake’imin üzeri fazla kızarabilirdi.
  7. Cheesecake’inizi fırından dikkatlice çıkartın ve oda ısısına geldiğinde sertleşmesi için buzdolabına kaldırın. Buzdolabında 1 gün dinlendikten sonra servis edin.
 
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt