
San Sebastian Cheesecake (Tam Kıvamında) Tanımı İçin Materyaller
- 600 gram pınar labne
- 4 yumurta
- 1, 5 su bardağı tozşeker
- 1 paket vanilya
- 2 yemek kaşığı un
- 1 paket krema
San Sebastian Cheesecake (Tam Kıvamında) Tanımı Yapılışı
- 600 gr labne şeker ile çırpılır.
- 1 paket krema eklenir çırpmaya devam edilir.
- Yumurtalar teker teker karışıma eklenerek çırpılır. Yani bir yumurta kır çırp, ikinci yumurtayı kır çırp, üçüncüyü. Bu formda hepsi çırpılır.
- Un ve vanilya ekleyip çırpmaya devam edin.
- 20-22 cm çapında bir kalıba yada borcam tencereye yağlı kağıt konup tüm karışım konur.
- Evvelce 180 derecede ısıtılmış fırına verilir, 40-45 dk civarı pişirilir.
- Üzeri kahverengine dönünce çıkarılır ve hafif çalkanıyor mu denetim edilir. Hafif çalkalanmalıdır.
- Soğuyana kadar oda sıcaklığında bekletilir.
- Daha sonra bir gece buzdolabında bekletilip servis edilir.