Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Samsung Galaxy s5 kamera odaklama sorunu

Samsung Galaxy s5 kamera odaklama sorunu
0
136

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
12 hafta önce Samsung Galaxy s5 aldım Baktığım her şeyi iyiydi ama sonradan kameraya geldim İzlediğim s5 videolarında kamera çekiminde yakın ya da uzaktan çekimlerde odaklayınca, odaklamayı bildiren dairesel şey yeşil oluyor Fakat bende olmuyor dairesel şekil hafif dönüyor ama manzara bulanık kalıyor Özellikle yakın çekimde fazla fazla bulanık oluyor odaklamadığı için Ekrana dokununca da kısa bi anlığına netleştiriyor sonradan anında geri bulanık oluyor LÜTFEN YARDIM EDİN TELEFONU DAHA YENİ ALDIM *

Similar threads

12 hafta once Samsung Galaxy s5 aldım Baktığım her şeyi iyiydi ama daha sonra kameraya geldim İzlediğim s5 videolarında kamera cekiminde yakın ya da uzak cekimlerde odaklayınca, odaklamayı gosteren yuvarlak şey yeşil oluyor Ama bende olmuyor yuvarlak şekil hafif donuyor ama goruntu bulanık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Daha Samsung Galaxy S5 ve Note3'e doymadan Galaxy F adını duyurmayı başardı Güney Kore'nin en iddialı markalarından olan Samsung yeni bir amiral gemisiyle atak yapmaya hazırlanırken modelle ilgili öbür bilgiler de internette yayılmaya başladı Akıllı Telefonda Samsung'dan başk marka tanımam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Samsung'un amiral gemisi telefonlarını ifade eden Galaxy S serisi, on yıldan fazla bir süredir hayatımızda ve Samsung Galaxy S21 ile doruk noktasına ulaştı. Galaxy S serisi hiç kuşkusuz, Samsung'u dünyanın en büyük akıllı telefon satıcısı haline getiren kahramanlardan da biri, belki de en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
imagessamsunggalaxyfozellikleri5af71868aeb8d Daha Samsung Galaxy S5 ve Note3'e doymadan Galaxy F adını duyurmayı başardı Guney Kore'nin en iddialı markalarından olan Samsung yeni bir amiral gemisiyle atak yapmaya hazırlanırken modelle ilgili farklı bilgiler de internette yayılmaya başladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Galaxy S21 kamera uygulamasıyla ilgili sorunları telefonu satın alanlar ilk günden bu yana fark etmişlerdir. Onca geniş kamera yeteneğine karşın, yakın mesafeli çekimlerde odaklanma sorunu yaşatabilen Galaxy S21, gelen güncelleme ile bu sorundan kurtulmuştu.  Galaxy S21'in kamera arayüzüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt