iltasyazilim
FD Üye
MALZEMESI :
500 gr tavuk gögsü,
34 defne yaprağı,
2 baş soğan,
3 diş sarımsak,
250 gr sanbal (endonoz mutfağının acılı sosu)
HAZIRLANIŞI
Öncelikle tavuk göğsünüzü tavada ısıtılmış zeytin yağında hafıf kızartıyoruz, kızarmış tavuk goğüslerini çıkartıp aynı tavada rendelenmiş sarımsak ve soğanları kavurup üstüne ayırt edilmiş tavuk goğüslerini koyuyoruzve 250 gr sanbalın tamamını ilave ediyoruz ve defne yapraklarını da koyup üzerine yarım su bardağı su ilave edip 1520 dk süre kadar pişiriyoruz Pirinç pilavla birlikte servis yapıyoruz
500 gr tavuk gögsü,
34 defne yaprağı,
2 baş soğan,
3 diş sarımsak,
250 gr sanbal (endonoz mutfağının acılı sosu)
HAZIRLANIŞI
Öncelikle tavuk göğsünüzü tavada ısıtılmış zeytin yağında hafıf kızartıyoruz, kızarmış tavuk goğüslerini çıkartıp aynı tavada rendelenmiş sarımsak ve soğanları kavurup üstüne ayırt edilmiş tavuk goğüslerini koyuyoruzve 250 gr sanbalın tamamını ilave ediyoruz ve defne yapraklarını da koyup üzerine yarım su bardağı su ilave edip 1520 dk süre kadar pişiriyoruz Pirinç pilavla birlikte servis yapıyoruz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.