Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Salıncak çocuk şarkısı

Hoş geldin! LetSting tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Salıncak çocuk şarkısı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Bu salıncak çok güzel
Sende sallan gül eğlen
Sallanarak böyle biz güleriz
daima eğleniriz
Bir sen sallan birde ben
Geçsin süre bilmeden
Sallanarak böyle biz güleriz
Her Zaman eğleniriz *

Similar threads

KUŞUMUZ Minik bir kuşum var O kafesinde daima oynar Öyle sevimli öyle güzel Cici kuş, cici kuş öpücük, der Kuşumuzu biz çok severiz Ayrıca oynar keza eğleniriz *
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Esas de olmasa bu memlekette biz kime neye güleriz Temel hergün meyhaneye gidiyormuş ve her gün 3 kadeh alkol içiyormuşGarsonun dikkatini çeker ve sorar Hergün neden 3 bardak içki içersiniz? Esas: Biz 3 kardeşiz öteki ikisi olmadığından onların yerine de içiyorum Aradan zaman geçer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Hayatımızda elektrik o kadar kayda değer bir yer tutuyor ki bu kadarı da pes dedirtiyor Evlerimizde elektrikler kesildiğinde yaklaşık olarak hayat durmuş sanıyoruz Çoğunlukla geceleri elektrik kesildiğinde muma ihtiyaç duyarız Peki neden? Biz ahali sosyal varlıklarız böylece geceleri vakit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Rakım çalapala Bütün Şiirleri Rakım Çalapala yavrutürk Atatürk'e Ben bir Türküm, Mini mini bir Türküm, Yavrutürk'üm! Sen, en büyük Türksün, Atatürk'sün! Sen, Türkiye'yi, Türkleri, Türk çocuklarını Çok severdin Biz de, Tüm Türk çocukları, Tüm Türkler Seni fazla, Pek fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Yeni şarkısı "Salıncak" ile müzik listelerini alt üst eden Nigar Muharrem, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Müzik severlerin beğenisini kazanan "Salıncak" adlı parçanın sözleri ise birçok kişi tarafından arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Peki, Nigar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt