Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Salık

Salık
0
355

Similar threads

SALIK Dunlerdeydi gozlerim Yarınlarda şimdi Seni Ya da benzerini Neden olmasın benzemeyenini Arıyor Koşuyor gonlum coşuyor Ona gore Ben Bu gunlerde Soylemedi deme Seckin GUNDUZ
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
GOZLERİM Yaklaşıyorum uzuyor golgem sesinle Uzaklaşıyorum gizine gomulup kulaklarım teninde Bir oradan bakıyorum bir buradan Yukseliyor alcalıyorum Diz cokuyor dikeliyorum Sağına sıcrıyorum soluna Acıp acıp gozlerimi Kısıp kısıp gozlerimi Karanlıkta aydınlıkta Ac karnına tok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
SONRA SONRA Sendeki beyazı gormuş sevmiş ona vurulmuştum Baktıkca dalıyor bulutlanıyordum Beyazlarda yiteceğim derken Renk renk coğaldı renklerin neden Sonukleşti Sonra sondu yer yer yedi renk O gunleri duşun Şimdileri şimdi Sonrasını sonra Beyazını ozledim Solsa kararsa da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
GECMİŞ Kuzuyu masallar sevdirmişti bana kuşları balıkları da Cizdikce yaprak yaprak koklamıştım cicekleri Neden sevdiğimi seni nasılıyla biliyorum artık şimdi Okumaya doyulmaz dinlemesi hoştu renkler kolay Gercekten daha mı gercekmiş seninle bezenmemiş o gecmiş Seckin GUNDUZ
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
TUTAN NE SENİ GELGİTLER Mİ Hep el salla sen gulumse Zordu bitti gitti neysede Bir gun daha kalsaydı Ya bir kez daha baksaydım Şimdi uzaktan uzağa Arada bir gelse de İstesem de sevememde Tut kendini gulumse Ya da el salla hep sen Sonra ardımdan derin bir ohh cek yine Zor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,505Konular
982,789Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt