Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dunlerdeydi gozlerim
Yarınlarda şimdi
Seni
Ya da benzerini
Neden olmasın benzemeyenini
Arıyor
Koşuyor gonlum coşuyor
Ona gore
Ben
Bugunlerde
Soylemedi deme
SALIK
Dunlerdeydi gozlerim
Yarınlarda şimdi
Seni
Ya da benzerini
Neden olmasın benzemeyenini
Arıyor
Koşuyor gonlum coşuyor
Ona gore
Ben
Bu gunlerde
Soylemedi deme
Seckin GUNDUZ
SONRA SONRA
Sendeki beyazı gormuş
sevmiş
ona vurulmuştum
Baktıkca dalıyor
bulutlanıyordum
Beyazlarda yiteceğim derken
Renk renk coğaldı renklerin neden
Sonukleşti
Sonra sondu yer yer yedi renk
O gunleri duşun
Şimdileri şimdi
Sonrasını sonra
Beyazını ozledim
Solsa
kararsa da...
GECMİŞ
Kuzuyu masallar sevdirmişti bana
kuşları
balıkları da
Cizdikce yaprak yaprak
koklamıştım cicekleri
Neden sevdiğimi seni
nasılıyla biliyorum
artık şimdi
Okumaya doyulmaz
dinlemesi hoştu
renkler kolay
Gercekten daha mı gercekmiş
seninle bezenmemiş o gecmiş
Seckin GUNDUZ
TUTAN NE SENİ
GELGİTLER Mİ
Hep el salla sen gulumse
Zordu bitti
gitti neysede
Bir gun daha kalsaydı
Ya bir kez daha baksaydım
Şimdi uzaktan uzağa
Arada bir gelse de
İstesem de sevememde
Tut kendini gulumse
Ya da el salla hep sen
Sonra ardımdan derin bir ohh cek yine
Zor...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.