Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şalgamlı Kısır

Şalgamlı Kısır
0
75

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
salgamli-kisir.jpg

Şalgamlı Kısır Tarifi İçin Malzemeler

• ️6-8 su bardağı şalgam
  • Dilediğiniz yeşillikler ( kapya biber, taze soğan, kornişon turşu, maydanoz, mısır)
  • ️1 yemek kaşığı zeytinyağ
  • ️Limon dilerseniz nar ekşisi
  • ️Tuz
  • Yarım su bardağı bulgur

Şalgamlı Kısır Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ben önce şalgamımı kaynattım ardından bulguru ilave edip bulgurlarım pişene kadar kaynatmaya devam ettim, bu aşamada bulgurlarınızın pişmediğini fark ederseniz şalgam ekleyip işleme devam edebilirsiniz.
  2. Ardından bulgurumu bir kaseye alıp soğumasını bekledim.
  3. Yeşilliklerimi ve sosumu ekleyerek salatamız hazır. Afiyet olsunn❤️❤️.
Şalgamlı Kısır Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Şalgamlı Kısır Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı ince bulgur2.5 su bardağı acısız şalgam suyu1 kutu konserve mısır8-10 adet kornişon turşu4 kısım taze soğan1/2 (yarım) demet maydanoz1/2 (yarım) demet dereotuTuz, karabiberZeytinyağıYarım limonun suyuNar ekşisi (arzuya göre) Şalgamlı Kısır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Nar Ekşili Şalgamlı Bulgur Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı pilavlık iri bulgur2 su bardağı şalgam suyuKüçük bir kase konserve mısır10 adet kornişon turşuYarım demet maydanozYarım demet yeşil soğanYarım demet dereotu6 yemek kaşığı zeytinyağıYarım limonun suyu2 yemek kaşığı nar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Şalgamlı Bulgur Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı pilavlık bulgur2 su bardağı acılı şalgam (Acısızda olur )Yarım demet maydanoz3- 4 dal taze soğan1 kase konserve mısır1 kase doğranmış kornişon turşuYarım çay bardağı zeytinyağıTuz Şalgamlı Bulgur Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Şalgamlı Bulgur Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı pilavlık iri bulgur1 su bardağı şalgam suyu1 su bardağı normal su1 kase konserve mısır4-5 adet kornişon turşuYarım demet maydanozYarım demet yesil soğanYarım demet dereotu4- 5 yemek kaşığı zeytinyağıYarım limon suyu1,5 yemek kaşığı nar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Şalgamlı Bulgur Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı pilavlık bulgur2 su bardağı şalgam suyu2-3 tane közlenmiş kapya biberYarım demet dereotuYarım demet maydanoz3-4 dal yeşil soğan1 su bardağı konserve mısır10 tane kornişon salatalık turşusu1 tane limon suyuYarım çay bardağı zeytinyağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,505Konular
982,713Mesajlar
33,055Kullanıcılar
MustafaincbySon üye
Üst Alt