Salçalı Erişte Pilavı Tanımı İçin Gereçler
- 2 bardak kesme erişte(kare, üçgen hangisi varsa)
- Tuz
- 2 kaşık sıvı yağ
- 1 kaşık salça
- Kekik
- Pulbiber
- Tuz (vs.)
Salçalı Erişte Pilavı Tanımı Yapılışı
- Tenceremize su doldurup kaynatalım.
- Kaynayınca eriştemizi, tuzumuzu ekleyip yumuşayana kadar pişirelim.
- Suyunu süzdürelim.
- Bir tavamızda yağı, salçayı, baharatları kavuralım tencereye ekleyip karıştıralım.
- Yoğurtla servis edebilirsiniz.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.