Salata Mezesi Tanımı İçin Malzemeler
Herbirden 2-3 tutam
- Maydanoz
- Roka
- Dereotu
- Nane
- Reyhan
- 1 adet kırmızı biber
- Yarım kuru soğan
- 1 diş sarımsak
- Yarım çay bardağı zeytinyağ
- Tuz
- 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
- 1 kase süzme yoğurt
Salata Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tüm materyalleri küçük küçük doğrayın.
- Üzerine baharatları ek edin .
- Bir tavada zeytinyağını güzelce kızdırın.
- Doğradığınız salatanın üzerine sıcak sıcak dökün.Güzelce karıştırın .
- İster bu türlü sade yahut benim yaptığım üzere süzme yoğurt servis edin afiyet olsun.