Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Saladsfw yi yani dragonfable trainerinin ayarlanması

Saladsfw yi yani dragonfable trainerinin ayarlanması

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba arkadaşlar inernette bulunan dragon fable traineri olarak geçen SaladSWF yi çoğu yerde bu çalımıyor diye konuların kapatıldığını gördüm bende en iyisi bunu anlatma diye düşündümŞimdi internet explorer kullanıcıları için anlatıyorum

gerekenler:
SaladSWF
İnternet Explorer
tabikide internet

şunu yapacaksınız ilk önce internet explorerde dragon fablenin oynama adresine girin yani şifrenin fln yazıldığı ekrana burada internet explorerın yukarısındaki görünüm seçeneğinden kaynak yazanı seçin

burada ctrl f yapıp str diye tarayın karşınıza bir sayı çıkacak 8nilmem neswf
bunu kopyalayın
salad swf de bulunan data dosyasındaki settingini dosyasını açın orada strFileName ile başlayan ve swf ile biten yere siteden aldığımız numarayı yapıştırın dosyasını yapıştırın ve kaydedintmm dır artık hazır girin ve kasın kaç kişi oynuyordur bilemeyecem ama genede bu şekilde kasabilirsiniz

Yok ben yapamadım diyorsanız settingsini dosyasının içini alttaki yazanlarla değiştirin
Kod:
Game Last DF strFileName game843swf gameSwfName game094swf LastQuality Medium
Emeğe Saygı

858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt