Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Saksı Kebabı

Saksı Kebabı
0
52

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
saksi-kebabi.jpg

Saksı Kebabı Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet soğan
  • 2 adet bostan patlıcan
  • 500 gram kuşbaşı et
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 adet kırmızı biber
  • 1 adet yeşil biber
Üzeri İçin;
  • 1 tutam maydanoz

Saksı Kebabı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Soğanları ince ince doğrayın ve kızgın yağda, pembeleşinceye kadar kavurun.
  2. Üzerine doğranmış kırmızı biber ve yeşil biberi ekleyin.
  3. Kuşbaşı eti ekleyip, karıştırın.
  4. Sonra baharatları ekleyip, karıştırın.
  5. Bostan patlıcanları aralıklı soyarak, kızgın yağda kızartın.
  6. Hazırlanmış olan harcı içine koyun ve üzerine hazırlanan salça sosunu döküp, 180 derece evvelden ısıtılmış fırında 25 dk kadar pişirin.
  7. Çıktıktan sonra üzerine maydanoz serpip, servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun ????????.
 
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt