Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sakla samanı gelir zamanı atasozunun anlamı

Hoş geldin! aynenoyle tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Sakla samanı gelir zamanı atasozunun anlamı
0
196

Similar threads

Sakla samanı, gelir zamanı atasozunun acıklaması Gereksiz gorulen, işe yaramaz kabul edilen şey gunun birinde, ileride lazım olabilir Bu sebeple onemsiz gorduğumuz şeyleri bir kenara atıp elden cıkarmamalı, onları saklamalıyız gereksiz gorulen şey ileride gerekli olabiliranlamında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Sakla sakla sakla sakla sakla samanı Kazanç kazanç gelir kazanç gelir zamanı Sakladım samanı geldi zamanı Sattım samanı yaktım bu hanı Sende sende sende sende sakla samanı Gelir gelir gelir kazanç gelir zamanı Sakladım samanı geldi zamanı Sattım samanı yaktım bu hanı *
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Sakla Samanı gelir zamanı atasozuyle ilgili bir kompozisyon Bu atasozunun icinde cok buyuk anlamlar var Biz hayatımızda cok şey isteriz, fakat hepsi olmaz Bu yuzden insanın daima sorunları cozmeye hazır olması lazım Herkes bilir ki saman, yani para insan icin onemli şeylerdendir Paranın da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Tasarrufla ilgili atasozu, deyimler İşten artmaz, dişten artar Kazanc ne kadar cok olursa olsun, tutumlu davranılmazsa para biriktirilemez Tasarruf, savurganlık yapmamak, tuketimi kısmakla mumkundur ancak Ak akce kara gun icindir Emek vererek, alın teri dokerek kazandığımız para...
Cevaplar
0
Görüntüleme
459
Tutumluluk ile ilgili kısa atasozleri Ekmeden bicilmez Emek harcanmadan verim alınmaz Once emek verip ekersen, sonunda ektiğinden urun alırsın Eskisi olmayanın yenisi olmaz Biraz kullanılmış olan giyecek veya eşya eskidi diye elden cıkarılmamalıdır Onları gundelik işlerimizde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
291
858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt