Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şakası Yok - Nedim Zeper..

Şakası Yok - Nedim Zeper..
0
246

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagessakasiyoknedimzeper5adb0a3279af8

aşk bunları yazmaz
ayrılık son yalan
seni birdaha gormezsem
dayanamam inan

biliyorum biliyorum
caresi yok sevgilim
sessizliğim senden kalan
ağlıyorum sonuma

gul desen gulemem
soz desen veremem

ayrılık şakası yok bunun
artık yorgunum biliyorsun
aldığım nefesim yokluğun
verişi yok bunun biliyorsun

Similar threads

Kızlara Söylenecek En Güzel Sözler, BÖYLECE YILBAŞI CİKolATASI YEDIM HICBIRI SENIN DEĞIN TATLI DEILDI Yedi bambaşka iklimden, Yedi çeşitlilik arı getirseler, Yedi çeşitlilik arı, Yedi ayrı çiçeği dolaşsa, Yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin dek tatlı olamaz Hayatta üç şeyi sevdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Romantik Nickler Msn de karşı tarafa iletmek istediğiniz en romantik en janjanlı en hoş sözlerle bezenmiş yazılar arkadaşlarımromantiknickler5c58359627818alt :D Big Grin :D » Ölümsüzlük koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle değiş tokuş ediyorumYokluğun diye bir şey yok bende, ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
güzel sözler ARŞİVi umarım beyenirsiniz :::ÇOK GENİŞ BİR KAYITLAR:::​ » Ebediyet koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey değil bende, ben seni ebediyet dek fazla lakin çok seviyorum » Günden güne yok olmaktayım Tüm ışıkları attım bir kenara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt