Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şakadan hoŞlanmam

Şakadan hoŞlanmam
0
131

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
ŞAKADAN HOŞLANMAM

Nasrettin hoca pazarda dalgın yuruyormuşetrafındaki esnafları seyrediyorbu sırada ensesine bir tokat geliyor Hoca tokezlemiş bir kac adım sendelemiş neyse toparlanıp sinirli bir şekilde arkasını donmuş

Bir bakmış ki hocanın 2 katı hayvan gibi bir adam Hoca durmuş bir yutkunmuş once,sonra:
bana senmi vurdun? demiş adama
Adam: ben vurdum lan ne olacak demiş
Hoca: sakadan mı vurdun ciddiden mi? demiş
Adam: ciddi vurdum napacan?!
Hoca: Aman aman, oyle olsun Cunku şakadan hic hoşlanmam da imagessakadanhoslanmam5ad755a360e6cgif

Similar threads

komik Nasreddin Hoca fıkraları en komik Nasreddin Hoca fıkraları Hırsız Nasrettin hoca bir gun namaz kılarken evine hırsız girmiş; tam hocanın cuzdanını calacakken, Nasrettin Hoca : Gulhu veallahu felak, arkamdaki salak, hemen cuzdanımı bırak, otur da namaz kılak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
Nasrettin hoca bir gun pazarda dalgın dalgın yuruyormuş Etrafındaki esnafları seyrediyorken, tam bu sırada ensesine hokkalı bir tokat gelmiş Hoca tokezlemiş bir kac adım sendelemiş sonra toparlanıp sinirli bir şekilde arkasını donmuş Birde bakmış ki kendisinin 2 katı insan azmanı gibi bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
312
ŞAKA OLARAK HOŞLANMAM Nasrettin öğretmen pazarda düşünceli yürüyormuşetrafındaki esnafları seyrediyorbu sırada ensesine bir tokat geliyor Hoca tökezlemiş bir kaç adım sendelemiş neyse toparlanıp sinirli bir şekilde arkasını dönmüş Bir bakmış ki hocanın 2 katı hayvan gibi bir adam Öğretmen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
gülünç Nasreddin Öğretmen fıkraları en gülünç Nasreddin Öğretmen fıkraları Hırsız Nasrettin hoca bir gün namaz kılarken evine hırsız girmiş; tam hocanın cüzdanını çalacakken, Nasrettin Öğretmen : Gulhü veallahü felak, arkamdaki salak, hemen cüzdanımı bırak, otur da namaz kılak ) 9...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Nasrettin hoca bir gün pazarda düşünceli düşünceli yürüyormuş Etrafındaki esnafları seyrediyorken, bütün bu sırada ensesine hokkalı bir tokat gelmiş Öğretmen tökezlemiş bir kaç adım sendelemiş sonradan toparlanıp sinirli bir şekilde arkasını dönmüş Birde bakmış ancak kendisinin 2 katı insan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,505Konular
982,695Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt