Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sahurda Ekmek Banmalık Patatesli Domates Soslu Sosis

Hoş geldin! Ejder3855 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Sahurda Ekmek Banmalık Patatesli Domates Soslu Sosis
0
90

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111

Sahurda Ekmek Banmalık Patatesli Domates Soslu Sosis Tanımı İçin Malzemeler

• 1 adet orta uzunluk patates
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya biber
  • 4 adet sosis
  • Yarım su bardağı domates sos
  • Rendelenmiş kaşar
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Üzerine serpmek için kekik

Sahurda Ekmek Banmalık Patatesli Domates Soslu Sosis Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Patatesimi küp küp doğrayalım.
  2. Tavaya 4 yemek kaşığı koyduğumuz yağda kızartmaya başlayalım.
  3. İçine sırayla biberlerimizi ek edip biraz soteleyelim.
  4. Daha sonra sosislerimizi ek edelim.
  5. Sosislerde kızarınca domates sosunu döküp bi 5 dk daha pişirelim.
  6. Ben yazdan hazırladığım domates sosunu kullandım. İsterseniz salçada koyabilirsiniz.
  7. En son üzerine kaşarı serpip tavamızın kapağını kapatalım.
  8. Kaşar eriyince kekik döküp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Sahurda Ekmek Banmalık Patatesli Domates Soslu Sosis Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Ekmek Banmalık Yoğurtlama Tarifi İçin Malzemeler 1 minik kuru soğan1 adet domates3 dal taze soğan3 yemek kaşığı yoğurtZeytinyağKekikPulbiberTuz Ekmek Banmalık Yoğurtlama Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kuru soğanları yarım ay şeklinde doğruyoruz. Tavaya zeytinyağ döküp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Domates Soslu Sosis Tanımı İçin Malzemeler 250 gram sosis1 bardak domates (Yazın kendim yaptığım domates sosu kullandım)2 yemek kaşığı sıvı yağ1 çay kaşığı kekik (İsteğe bağlı)Tuz Domates Soslu Sosis Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Sosislerimizi ince kesip yağda biraz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Patatesli Salçalı Sosis Tanımı İçin Malzemeler 4 -5 adet sosis1 adet patates1 yemek kaşığı domates salçasıKarabiberPulbiberTuzSıvı yağ Patatesli Salçalı Sosis Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Patatesimizi yıkayıp küçük küçük doğrayalım. Tavamıza çok az yağ koyup kızartalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Kahvaltılık Patatesli Sosis Tanımı İçin Malzemeler 1 orta uzunluk patates5-6 yemek kaşığı sıvı yağı5-6 adet sosis1 tatlı kaşığı domates salçasıYarım çay bardağı sıcak suDamak zevkinize nazaran tuzCay kaşığı ucu kadar karabiberCay kaşığı ucu kadar kekik1 çay kaşığı pul biber yahut kırmızı toz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Domates Soslu Kızartma Tanımı İçin Materyaller 3 adet patates4 adet çarliston biber2 adet patlıcan1 adet kabak2 buçuk domatesSarımsakKaşar peyniriTuzPulbiberKekik Domates Soslu Kızartma Tanımı Yapılışı Patatesi uzun uzun doğrayıp sıvı yağ koyduğumuz tavanın en altına diziyoruz. Üzerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt