Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sagopa Kajmer - Yalanmış

Sagopa Kajmer - Yalanmış
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sagopa Kajmer Yalanmış hadi konuş dök içini benim gibi sessiz suskun matem derde sarma kendini romantizm var fakat bulamazsın reel hayatta yok ancak istediklerin uyum tez kurulmuş kaçar gider canlı hevesin yok yere boşuna gittin böylece dur nereye gidiyorsun böyle diyemedim gülüp geçtim olsun buda böle senden olsun bana herşey olmuş haram kapanır yaram iflah olmam gönül kapım kapalı kimselere açamam yoruldu bu can sevmekten değersizlere hattinden bedel vermekten değiştim affet allah'ım iyiliklerimi çöpe attım benim sevgim aşkım neye fayda ki vefasızların kervanında sana sonsuzu gelde gör hemen uslanmaz dediğin deli oğlanın halini yalanmış gözlerin yalanmış sözlerin beni benden ettin ya sen bir kalleşsin (2) zorlu hayatı akışına bıraksam bedeni çürütmüş olurum göremem bebek yüzümü aynada dayanmak lüzum var mı böyle pes etmek dimdik ayakta durabilmek kayda değer olan tek şey benim için unuturum bana yaptıklarını günah işledim bedenini ödedim sana rest çektim demiştim vurdum duymazım dokunmaz yaptıklarım ben acılara alışkınım neler gördüm kimleri öldürdüm senin farkın ne güzelliğin mi oda solar düşür ikinci sınıfa yıllar senide değiştirir bugün bana yarın sana sığındığım yaradanama senden gaddarlık değil bana hadi ex aşkım öptüm görüşürüz cehennem kapısında (vay vay) yalanmış gözlerin yalanmış sözlerin beni benden ettin ya sen bir kalleşsin (2) (adrenalin 2006'da yeni bir tarz olup yeni bir sesle geldim yine senin karşına benden kurtuluş değil sana sana)  

858,500Konular
982,369Mesajlar
32,972Kullanıcılar
estergon37Son üye
Üst Alt