Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sagopa Kajmer - Yagmur Feat Domination

Sagopa Kajmer - Yagmur Feat Domination
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sagopa Kajmer Yagmur Feat Domination DoMiNatioN: Kayboluyor derken sesim hER buluta karışıyor nefesim Hoş olsada gerçi denerim Ağlarım her yağmura yağarsın diye beklerim SaGoPa KaJMeR: Domination KKSago K Domination Rap in Rock Love In Hate Hadi Kastır !!! Sesin gökyüzünde kaybolan bir aşktı benim için Ve yadigar bi senBirde bendimHediye kendime Ve çabaladım oysa yıllar ellerimde Kulaklarımı tıkadımYagmurun her damlasında hüzne bogulan oldum Soğuk kalbim buz gibi Tuzla buzla olsa güvenin maneviyatı taş gibi Yarattığım eserlerin somurtan ilk bakışlarında Tanrı'nın adaleti Gözlerimin önü gül bahcesi Kalbim çölde kum prensi  

Similar threads

Sagopa Kajmer Yokluk İçinde Varlık Çeksem de (feat Dr Fuchs) Nakarat Yokluk içinde varlık çeksem de ben tozlu raflarında kaybolup gideceğim bu tarihin, Bir imzaya ihtiyacım varsa rapimdir DR FUCHS VERSE Tarihe gömülen anılar Gördüklerime bu dilim,kalbim ağlar Kalemimin önünde tinercisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Ceza Neyim Var Ancak ( feat Sagopa Kajmer) Bir bahçemiz var; Bir taraf çiçekli, bir tarafsa çöl Bir tarafta gökkusagi, değişik tarafsa âmâ Sınırda kalmışlardanız biz Her Zaman sınıfta kalmışlardan fazla uzaktayız; Can Sıkıntısı çekmişlere yakın bir yerde Çölde kazanılan zaferler; Tümü kanla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Sagopa Kajmer Soğuk Küvet (feat Kuvvet Mira) Kolera Verse Aksiliğim üstümde sende kelimeler her zaman farazi, gördüğün kadar arazi, kimse mükemmel yok fakat, ne umdun ama benden kadı kızı bile veremli, benim kusurum anca naz, seninki si mesavi Içimin tuzu ayı yoğurdu, anahtarsan nerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Sagopa Kajmer Nedense (feat Dr Fuchs) DrFuchs Rap Karamsar günleri lirik yapıp at yo! Mikrofonum offdan on oldu kaç yo! Sigaram plak çemberimse tez yak Düsmanı içime hapis çek bırak Dertlerim kat kat Bugünü bırak bak Dilime kelepçe uymazdı ahmak Damarıma jileti vurdular hangi Bugün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Sagopa Kajmer Pesimist Ep 3 beni birakin kendi halime (birakin) cok bitkinim ama direnecegim (birakin) terapi ordularinizi geri cekin artik savasin galibi bendim bayraklarinizi dikemeyeceksiniz hic daim kole olmadim ben rapimle gazi oldum geldim ardima sehitlerimi gomdum kendim suskun dusen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,500Konular
982,368Mesajlar
32,972Kullanıcılar
estergon37Son üye
Üst Alt