Sagopa Kajmer We Got Rimes Rapimin alaturkalığı nedense kimine batar Asılsız şen şakrak nakaratlar şarkılarında ip atlar Bu alıcı hiphop,bigbad trip yapar Bağlı etkilerine inadına ben panzehir arar Güç mira sunar Densizlik boğazımı kes,ağazımı bantla kapat ! Haydi geç karşıma adam akıllı iki dize sen patlat ! İbreme ulaşman vakit alır,evde otur,kıçı büyüt,rakı hazırlanmış Tanrı misafirim,shi ve obscure disorder Zelil köpek sana mı havladı ? Hanginiz bu pistte havlu attı ? Tapon zihniyetlerin kökünü kurutun ! Peçeleyin kusurlarınızı,orostopolluk bolluğunda bön mü kaldı Sagopa ?? Daldı temaya bodoslama Prosedür yok,sari bir muhribim Adıma bir abide dikin,adımı altına yazmayın Niyetin artı,art sanatArt niyetle suçladın be korkak ördek yaz da görelim kim sefildi kağıda karşı? Aşık liseli serseri,seneler önce geçtim ben o dersleri En zorunlu sözler engerek yılanlarına karşısında harplerim,Sentetik hayallerinde sen tetiksin kendine Kıçın köprü karşısı Ve bak! Bu kuş bakışı manzaran senin Her taraf karmakarışık toplu insan baskısı Sen ömürden silemedin,rap rabbın kadere yazgısı Pikaplarıydı Mic'ın çalgısı