Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sagopa Kajmer - Soğuk Küvet (feat Kuvvet Mira)

Sagopa Kajmer - Soğuk Küvet (feat Kuvvet Mira)
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sagopa Kajmer Soğuk Küvet (feat Kuvvet Mira) Kolera Verse Aksiliğim üstümde sende kelimeler her zaman farazi, gördüğün kadar arazi, kimse mükemmel yok fakat, ne umdun ama benden kadı kızı bile veremli, benim kusurum anca naz, seninki si mesavi Içimin tuzu ayı yoğurdu, anahtarsan nerde kilidin oluğu ? Nahoş hallerinde et duyuru kahpe oluşunu, ahmak kişilik sensin, cevizi dişiyle kıran feyksin, her kadınsı geyikle muhabbette yanardönersin Ben rüzgarın aruz vezni sen kükürdü ama sus karıncalandı kalp, söyle paşa nedir amaç ? Bence ringe havlu at, Kolera kırar kol ayak, masalın kötü şirinesi, Mr Gagged Uzun üçgenin taban olmayan kenarı Esti geçti hayatından bir eser ve bin başarı, kazıkazan kazandığın bir adam ve bin hüzün Kaderdaşlar art arda, kader sıvadı kolları, bedava ekmek kalabalığı, örmüş saçını kaderin ağları Kalbin yalın hali bulutsuz, ah şu mevsim değişmekte, billur su hatasız, ruhum sensiz sıkıntılı, tattım elmayı ve içime düştü derhal kurtları, yavaş yürüyen bir tazıyım acizliğimse azılı Sen anlatma metni dur, O bilir fakat aybı üzüleceksin yavru Tanrı sıkıntısında kapalı kaldı itiver açılır kapısı, açılır için açılır hali, vurdu aynası ve sen yansaması Kolera Nakarat Sevenin var senin suçüstü Şehzadem Nesin sen yanıt ver ? Mahrem Ücra yerlere düştü kayıp merhem Bendim en asil tek şahsiyet harem Hayal ve melodi en güzel düet Suretin silindi kaldı silüet Uykum Değil yatağım soğuk Küvet! Bora Verse (Mista B) Skip it up bop the background So raps are influental I gotta go she hates rap aight yo she is my angel Seventy Eight's sunshines hit my ankle bones Pass the age of 20 ayak still no one knows I took many blows took the heart with all the pain and anger I caught the KOLERAtake ?? It's passed on and I'm drunk on my lone Scared like a spider in the barn Saw the dark without the shower Charisma down the drapes So outta shape I get tired in the rain Scared to talk to you, hot in you in your dreams forever Leave me in the state of nature Who knows i might just take your picture Hit me up with the flashlight The???? say that I'll catch ya I'm in the right with holdin holdin all the folders in the mold and its gettin colder Aight yo, Mic hit the Bass, the temperature is rising Kolera Nakarat Sevenin var senin suçüstü Şehzadem Nesin sen yanıt ver ? Mahrem Ücra yerlere düştü kayıp merhem Bendim en asil tek karakter harem Düş ve melodi en hoş düet Suretin silindi kaldı silüet Uykum Değil yatağım soğuk Küvet! Sagopa Kajmer Verse Gaddarlık taşıyla kanatı verdi başımı kader kahpesi Düşüncemden senide çaldı elimde hırsız kellesi Gık çıkarmaz dilden aciz gürültüsüz Sagopa dilsizi Vaktim gelir şimşek çakar kırılır dilimin kemiği Enerjik rüzgar nefesi, selvi dağ tepesini yıkık dökük etti, Yürek yaşam endişesiyle akıcı zamanı tavaf etti Gözler sözlerin sertliğiyle yaşa bulanıp ah çekti Sensiz geçen günlerin kazası değil be sevgili Saadet yanımdan ayrılmasın Kasvet ağacımı taşladım, Çiğ meyveler topladım, Sükunet beni dilsiz yaptı Kalem düşman ellerinde temiz kalbi karaladı Bu hasret beni yaraladı Sagopa takvime çentik attı! Gönlüm aydın, ruhum yüzüme yuva kuran bir kuş Kalbim çıkık tıpatıp tablocasına duvardan düşük ve tuş Gözlerim hain seyirde yüksekler desteksiz uçuş Ellerim dilimi büker, SAGO ZORDA OLSA KONUŞ ! Kolera Nakarat Sevenin var senin suçüstü Şehzadem Nesin sen cevap ver ? Mahrem Ücra yerlere düştü kayıp merhem Bendim en asil tek şahsiyet harem Düş ve melodi en güzel düet Suretin silindi kaldı silüet Uykum Değil yatağım soğuk Küvet! Güç Mira sunar