Sagopa Kajmer Rak Benadam (Türkçe) Birinci Verse (SHI 360): Ve bir güneş doğuyor, Bir diğer gün başlıyor Her zamanki gibi mücadele, SHI hayat yolunda devam etmekte Kahve sonrası yüzünü soğuk suyla yıkıyor, Gazeteyi açıp Arananlarkısmına bakıyor, Hatırlıyorum oysa buraya geldiğimde dil dıştan herşey tuhaftı Boşver, üstesinden geldim, alıştım, Gerçeği diğer türlü yaşama hakkım yok Ve her geçen gün benzeri bir hayatta kalma oyunu Ekmek kavgasında birbirine adaletli davranmamak, Burada olanları bakmak iç burkar, Belanın yağmur içindeki gözyaşları gibi kaybolacağını göz önünde bulundurmak senin için fazla kötü Fakat onlarda anne karnında başlamıştı Gid'on hatırla zor olacağını söylemiştin Geldim ve burası aynı yer değil Önyargılar, Kategoriler, Her daim sorular Solcu musun, Sağcı mısın? Ben sadece insanım Nakarat (Iztik Shamly): Zor günler geçirdim, Ve buraya geldim Ben sadece insanım Her daim savaştım Hiç pes etmedim Ben yalnızca insanım İkinci Verse (SHI 360): Eğer planlamayı başaramazsan, Başarmamayı planlamışsındır Bugün seni kırmayan, yarın seni tökezlettirir Yani bugün kim ağlıyorsa yarın gülecektir Tıpatıp bugün emekleyen bir çocuğun yarın yürüyeceği gibi Galibiyet için hiçbir giz yoktur çünkü ilk günden, anaokulundan itibaren başarısızlığa hazırlarlar seni (Huh) Saf tiksinti, başka tahliye, başka tekrar başlamalar ve onlar için buna değdiği sürece prosedürü değiştirmezler Burada neler oluyor ? Bize rüya ve hayal satıyorlar Herşey yoluna girecekişte problem burada Antreman ve eğitimle kontrolü kaybediyorum lakin işim değil Bu yılı bitirebilirim ve benim gibi milyonlar yetişmeye çalışıyor ve iftihar kazanmaya çalışıp yaşıyorlar Üstteki tabaka mücadelemi daima takdir ediyor Anonim kahraman İnsan! Nakarat (Iztik Shamly): Şiddet günler geçirdim, Ve buraya geldim Ben yalnızca insanım Her daim savaştım Hiç pes etmedim Ben yalnızca insanım Üçüncü Verse (Sagopa Kajmer) : Halim yalın, son sireni benim için çalın Resmini çekmelisin her anın, kanıdı olmalı her feryadın Beni burdan alın,canım sıkkın Yarimi alıp yarın ucuna bırakın, yarın kalbimi yarın Ben raptim, fazla mantık teptim, hiç yok heptim Koyu karamsar renktim, velhasıl çiftesinde pektim binlercesine karşısında yektim İçimdeki sultanın yüzünü görmek ister gözlerim Sagopa Kajmer 98 çıkışlı Sekiz yıllık görüşlerim karamsar bakışlı Yaşam yokuşu inişliçıkışlı Akıttığım ter karşılığı hakettim alkışı Senden önce yağdı saçlarıma cennet kışı Rabla arana giren şifreyi çöz Emeklerin üstüne hasım salar göz Dinamitim söz Piramidin gölgesindeki sihri çöz Soyadımın birincil iki harfi kişiliğim dek ÖZ
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.