Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sagopa Kajmer - Al 1'de Burdan Yak (G.O.R.A. Film Müziği)

Sagopa Kajmer - Al 1'de Burdan Yak (G.O.R.A. Film Müziği)
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sagopa Kajmer Al 1'de Burdan Yak (GORA Film Müziği) Al 1de Burdan Yak, kapasite meselesi bak Perde kapanmış lak lak, başlar eksik sonra Dedikodu kazanına kepçe olsan kaç yazan? Çatlak seslere alışılmış her kulak Beni update edin, Rapi şadettim kulaklara download edin Rapin evi çıtasını tepelere çaktım teftiş edin, Teknoloji bugün yine jön Dinmiş bakışlar bön Yüzünü kendine dön Çabalamalı ve bulmalı istikamet Sago rapte en ön, Nizam mayın malzeme mayın Dar espri dediğin ta kendisi yaşam Kim kaldı bir şakayla sakat? Beş kadınsı kalmış canavarsa tokat, Biz karagöz siz defalarca hacivat, Kravatı takarak robota bağlasak tamı saklasak? Kendimizi yemesek de yanına mı yatsak? yo Kime trip atsak? bugünlerde cümbür cemaat aksak Kısa dönemeçten yolumuzu bulsak Herkes işini bilir birey kasıt takdir dünyalı dostum yo yo yo Bana iyi rol verin Amacı var yapılan her eylemin, Nihayetinde boşuna akmasın terin Hediyesi paketli her emeğin göz nuru Nedirse ettiğin odur oysa bulurun Galaksilerde raks ederken şuuruna dostum Hay aksilerde dolup taşar umudum Hadi gazla! Al 1de buradan yak Sadrazamın ikram Ben dilenci şair hicvin sonu idam Neyse ne baş koydum yoluma yürürüm değil hatam değil şakam x2 Dünya malı uçan halı bin ve de hayal Bitecek ol muhakkak kurduğun her düş Çok rüküş akıl modaları gülünç Fiyasko batmış aklımın odaları Kuvvet birimlerini devreye sokun hadi Heman misali şahlanat bi matrix tanıdım benim ama matrax Atraksiyonlarımın tamamı durmaksızın markaj Gözlerin sulu boya kıvamı makyaj Uzaklaş yanı başımdan işin yaş Geceleri yüzde kırkımız sarhoş Hip hop bala gora yelken fora ileri rota Bağdat ı bulmuş emmim sora sora Bazen kaderi belirler yazı yada tura Moral zihin zora Komiklikler şakalar yetişir imdada, Ustura misali belirgin zekaların dansını izle Acaba kaç akrobat durur benzer ipte? Emekler misin koşmadan önce? Bilip de bilmezden gel Dilinci linç eder dilenci oh çeker Dilenci ahkam keser Hadi gazla! Al 1de buradan yak Sadrazamın ikram Ben dilenci şayet hicvin sonu idam Neyse ne baş koydum yoluma yürürüm yok hatam yok şakam x2  

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt